LIVE SCORES

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ - “15 ζεστά εκατομμύρια και πάρτε τον Bιεϊρίνια!”





Ο ξαφνικός... νεοπλουτισμός που επικρατεί στη διοίκηση του Ολυμπιακού έχει γεμίσει με σενάρια τον ελληνικό Τύπο. Ένα από αυτά εμπλέκει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ. Η αντίδραση των διοικούντων τον δικέφαλο του βορρά σε αυτά τα δημοσιεύματα είναι... ορθή και κοφτή: “Η ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Πληρώστε τα και πάρτε τον!”.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με τις εμφανίσεις του την προηγούμενη σεζόν έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα ύψη. Αλλά στον ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό μικρότερο των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν ικανοποιηθεί ο ΠΑΟΚ παραχωρείται

Ένα ερώτημα που προκύπτει, βέβαια, είναι κατά πόσο θα “πονέσει” αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση που υποκύψει και δώσει τη συγκατάθεση της για να μετακομίσει ο Βιεϊρίνια σε άλλη ομάδα. Σίγουρα, η ομάδα θα πρέπει να χτιστεί πάνω του για τα επόμενα χρόνια, αλλά ένα τέτοιο ποσό θα αποτελέσει κάτι παραπάνω από οικονομική ανάσα σε μία δύσκολη εποχή, όχι μόνο για το σύλλογο αλλά γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.