LIVE SCORES

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Προγραμμα Στοιχιμα 26.06.2010





Η ΠΑΕ Ηρακλής πήρε τελικώς την άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, αφού με σημερινή απόφασή της η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της μακεδονικής ΠΑΕ, χορηγώντας το απαιτούμενο πιστοποιητικό. Να σημειωθεί πάντως ότι από την άλλη πλευρά, η Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 150.000 ευρώ στον "Γηραιό".

Η σχετική ανακοίνωση, η οποία πάντως δεν αναφέρει το λόγο που ο Ηρακλής καλείται να πληρώσει το πρόστιμο: "Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής και αποφάσισε να χορηγήσει στην ΠΑΕ την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011. Τέλος, η Επιτροπή επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ".

Την επόμενη Τρίτη η επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά ώστε να επικυρώσει τη βαθμολογία, ενώ ο Λεβαδειακός αναμένεται να αποσύρει την προσφυγή του στο CAS. Από την άλλη, το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια γιατί οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν τονίσει ότι θα προσφύγουν στο CAS και τη FIFA αν τελικά ο Ηρακλής έπαιρνε την άδεια.

H ανακοίνωση του Ηρακλή τονίζει:
Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία και το μέγεθος του Συλλόγου μας. Κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίζει για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Κανείς, επίσης, δεν πρέπει να νιώθει ευχάριστα, από όλους εκείνους, οι οποίοι, επί ενάμιση μήνα τώρα, προσπάθησαν να ‘εμπαίξουν’ και να ‘χρησιμοποιήσουν’ τον ΗΡΑΚΛΗ. Ο κόσμος έδωσε την μάχη του και την κέρδισε. Η ώρα του απολογισμού και του καταλογισμού έρχεται… Όπως είχαμε δηλώσει από την αρχή αυτής της ιστορίας, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ…

ΥΓ. Υπενθυμίζουμε ότι συμφωνούμε απολύτως με την διάθεση του Υπουργού, κ. Γερουλάνου, για διαφάνεια και ισονομία…

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ




,