LIVE SCORES

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Την Τετάρτη (30/6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας περιόδου





Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει την Τετάρτη (30/6) η Τούμπα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνισ...Δείτε το βίντεο proti proponisi PAOK(2/7/08)



Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει την Τετάρτη (30/6) η Τούμπα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Δικέφαλου. Η ομάδα θα αρχίσει εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη και στις 7 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Μπρικενάου της Γερμανίας, όπου και θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη σεζόν.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας επί γερμανικού εδάφους περιλαμβάνει για τον ΠΑΟΚ μερικά δυνατά τεστ αλλά και φιλικά προσαρμογής. Η αρχή θα γίνει με ένα φιλικό αγώνα χαλάρωσης κόντρα σε ερασιτεχνική ομάδα της Γερμανίας. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στις 12 Ιουλίου, ενώ στις 15 Ιουλίου οι Ασπρόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τη γερμανική Έρφουτ. Δύο ακόμη δυνατά φιλικά θα γίνουν στις 17 και στις 20 Ιουλίου, με αντιπάλους την Όφενμπαχ και τη Νυρεμβέργη, αντίστοιχα. Μία μέρα μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.