LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

AEK ..Ερχεται και μιλάει με Αδαμίδη...




Την Κυριακή επιστρέφει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη χώρα μας και τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν φυσικά για την πορεία των μεταγραφών, αν και υπήρχε επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα μέσω τηλεφώνου.



Ως τότε ο Αδαμίδης ελπίζει να έχει κλείσει η υπόθεση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Μάλιστα η ΑΕΚ πιέζει την Πόρτσμουθ να αφήσει τον Σενεγαλέζο ελεύθερο ή να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις της, έτσι ώστε να επιτευχθεί το συντομότερο η συμφωνία. Ο Μπάγεβιτς θέλει στην πρώτη της ομάδας να βρίσκεται και ο βασικός αμυντικός χαφ, καθώς πάνω του θα χτιστεί η μεσαία γραμμή της Ενωσης τη νέα σεζόν.

Η Πόρτσμουθ προσπαθεί να κερδίσει συνεχώς χρόνο, αφού η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται ακόμα στην αρχή και ελπίζει πως όσο περνάει ο χρόνος θα αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Ντιόπ.

Για ότι αφορά τον Ντράγκαν Μρίντια, ο ατζέντης του παραδέχτηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα, ενώ το κασέ του Σέρβου άσου δεν είναι υψηλό, καθώς ανέρχεται στα 400.000 ευρώ.