LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Αισιοδοξία για Μπουφόν






Γύρω από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν κινούνται τα πάντα στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Ο έμπειρος τερματοφύλακας των «ατζούρι» ταλαιπωρείται από δισκοκήλη και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι της χώρας του με τη Νέα Ζηλανδία, το οποίο θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου.


«Η κήλη είναι μικρή, ωστόσο ακόμη και μια μικρή κήλη μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ενρίκο Κατσελάτσι, επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας. Συνεχίζοντας, ο Κατσελάτσι πρόσθεσε: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις πρόγνωση για το πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί, ωστόσο ο ίδιος ο Μπουφόν θέλει πολύ να επανέλθει Υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία εκ μέρους του και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε».

Οι Ιταλοί ελπίζουν ότι ο Μπουφόν θα είναι σε θέση να επιστρέψει αργότερα μέσα στο τουρνουά .

Από 'κει και πέρα, ο Αντρέα Πίρλο, αποτελεί το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα για την Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2006, καθώς ήρθε στη διοργάνωση με έναν τραυματισμό στη γάμπα. Γι’ αυτόν τα νέα είναι θετικά, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ο Καστελάτσι: «Εχει ήδη υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προπονείται και τρέχει και τα πράγματα πάνε όπως τα είχαμε υπολογίσει Ο στόχος μας είναι ο Πίρλο να καταφέρει να προλάβει είτε το τρίτο παιχνίδι των ομίλων (σ.σ. με τη Σλοβακία στην 24 Ιουνίου), είτε να είναι έτοιμος για τη φάση των ?16?, κάτι που πιστεύω ότι θα καταφέρουμε».