LIVE SCORES

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ – Έρχεται ο Μπερέτα, στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός





Λίγες ώρες απέμειναν πριν την επιστροφή του Μάριο Μπερέτα στην Ελλάδα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα “πατήσει το πόδι του” στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και θα έχει άμεσα επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας που τον περιμένουν πως και πως για να πάει παρακάτω ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έχουμε αναλύσει πολλάκις την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και είναι πλέον γνωστό πως δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές. Για αυτό και ο Μπερέτα θα φέρει μαζί του τη... δική του λίστα από την Ιταλία, η οποία και περιλαμβάνει κάποια ονόματα συμπατριωτών που και θα καλύψουν τα κενά του αμυντικού, του αριστερού μέσου και του επιθετικού, αλλά και δεν θα κοστίσουν πολύ.

Αλλά το σημαντικότερο ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι η προσπάθεια να εξοικονομηθεί ένα ποσό ικανό να δώσει το δικαίωμα στους διοικούντες να προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιων παικτών. Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει να έρθει και κάποια πρόταση στον Κοντρέρας ή -σε δεύτερο πλάνο- τον Μουσλίμοβιτς που σε συνδυασμό με το συμβόλαιο του Βερόν που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα... κουνήσει μαντήλι στον ΠΑΟΚ θα γεμίσει τον... κουμπαρά για τις περαιτέρω κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Για τον Κοντρέρας, πάντως, οι Τούρκοι επανήλθαν και με νέα δημοσιεύματα "αναθέρμαναν" το "φλερτ" της Μπούρσασπορ με τον Χιλιανό άσο. Στο www.zaman.com.tr ωστόσο γίνεται λόγος πως για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί ο ΠΑΟΚ. Μία εξέλιξη που "βολεύει" τον δικέφαλο του βορρά, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

Από κει και πέρα, σε συνεργασία πάντα με τον Μπερέτα οι άνθρωποι του δικεφάλου του βορρά θέλουν να τελειώνουν και με τα θέματα των υπό δανεισμό παικτών, αλλά και αυτών που δεν χωρούν στο ρόστερ της ομάδας και πρέπει να αποχωρήσουν. Στην τελευταία λίστα βρίσκεται και το όνομα του Αμπουμπακάρι, ο οποίος έχει συναινέσει για να πάρει μεταγραφή στον Πανσερραϊκό. Το θέμα έχει κολλήσει στο γεγονός ότι οι Σερραίοι θέλουν να τον αποκτήσουν ελεύθερο, ενώ στον ΠΑΟΚ επιθυμούν να βγάλουν και κάτι από αυτή τη μετακίνηση.