LIVE SCORES

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Προχωράει με Κάμπορα






Ο Χαβιέρ Κάμπορα μετά την αποδέσμευσή του από τον Αρη, ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει την φόρμουλα συνεργασίας μαζί του. Θολό το τοπίο στην υπόθεση του Γκουστάβο. «Κλωτσάει» ο Αραμπατζής. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για Βερόν.


Οι δύο σκόπελοι για Κάμπορα

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ατζέντη του Κάμπορα, αλλά το πρόβλημα που υπάρχει είναι διπλό. Πρώτον, ο παίκτης φεύγοντας από τον Αρη υπέγραψε ένα χαρτί σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη θεωρεί πως το συγκεκριμένο χαρτί δεν έχει καμία νομική ισχύ και έγινε για το θεαθήναι, κάτι που συνηθίζεται από τις ελληνικές ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βέβαια φοβάται τις όποιες νομικές κυρώσεις μπορεί να υποστεί και γι’ αυτό συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ να εξεταστεί το συγκεκριμένο έγγραφο και να υπάρχει και μια δεύτερη γνωμοδότηση επ’ αυτού.

Το έγγραφο βρίσκεται ήδη στα χέρια της νομικής υπηρεσίας του Δικεφάλου και σύντομα θα είναι γνωστό αν έχει κάποια ισχύ ή όχι. Ο δεύτερος σκόπελος που πρέπει να ξεπεραστεί για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι το οικονομικό. Οχι τόσο η αμοιβή του Κάμπορα, αλλά τα χρήματα που πρέπει να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ απελευθερώνοντας κάποιον από τους επιθετικούς του.

Αν παραχωρούσε άμεσα τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, θα μπορούσε να υπογράψει ακόμη και αύριο με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος βέβαια ζητάει περίπου τα χρήματα που λαμβάνει και ο Λούσιο Φιλομένο, άρα και το ενδεχόμενο να αποδεσμευτεί ο συμπατριώτης του δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο. Πάντως, έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει -αν ξεπεράσει τους σκοπέλους- τον Κάμπορα.

Το... σίριαλ Γκουστάβο

Η τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του Γκουστάβο Βερονέζι έχει μετατρέψει το θέμα σε ένα μικρό σίριαλ. Η πληροφορία που προέκυψε από τη Ρουμανία έκανε λόγο για συμφωνία του Γκουστάβο με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, κάτι όμως που διαψεύστηκε από τον ατζέντη του παίκτη, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει μεν πρόταση από τους Ρουμάνους, αλλά ο Γκουστάβο ακόμα δεν έχει πάρει την απόφασή του. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, οποιαδήποτε αθλητική ιστοσελίδα της Ρουμανίας αναφερόταν στη συμφωνία της Ραπίντ με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ. Επίσης, αυτό που προέκυψε χθες σαν πληροφορία ήταν ότι βρίσκεται στο Βουκουρέστι και μέχρι αργά το βράδυ αναμενόταν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών χρόνων!

Ο Ζήσης Βρύζας σε επικοινωνία που είχε με τον ατζέντη του Γκουστάβο έλαβε διαβεβαιώσεις ότι ο πελάτης του παραμένει στη Βραζιλία, μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Μύλος… Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Βραζιλιάνο, αλλά από ό,τι φαίνεται ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει πολύ ακόμα. Η έλλειψη ρευστού αυτή τη στιγμή είναι δεδομένη και ήδη γι’ αυτό τον λόγο «χάθηκε» ο Μάρκος Αντόνιο, ενώ έτσι όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Γκουστάβο δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο και εδώ.

«Κλωτσάει»... εμμέσως ο Αραμπατζής

Μπορεί επαφή του ΠΑΟΚ με τον Νίκο Αραμπατζή να μην έχει γίνει ακόμη, αλλά οι συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη έχουν αρχίσει εδώ και λίγες μέρες. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη έτσι ώστε να τον ενημερώσει για την πρόταση που έχει ο Δικέφαλος του Βορρά από ομάδα της Σούπερ Λίγκας για την απόκτηση του 26χρονου δεξιού αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», η πρόταση που ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του δεν είναι από τη Λάρισα, όπως φημολογείται εδώ και μέρες, αλλά από άλλη ομάδα. Ο ατζέντης του Αραμπατζή δεν αντέδρασε θετικά σε όσα άκουσε από τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, ισχυριζόμενος πως δεν είναι δυνατόν να δεχτεί την πρόταση της ομάδας γιατί έτσι χαμηλώνει επίπεδο στον πελάτη του.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό στον Βρύζα, ο οποίος υπενθύμισε στον συγκεκριμένο μάνατζερ πως ο ΠΑΟΚ έχει συμπεριφερθεί άψογα στον Αραμπατζή μέχρι τώρα, έχοντας μάλιστα ανανεώσει το συμβόλαιο που είχε μαζί του όταν έκανε για δεύτερη φορά επέμβαση στους χιαστούς. Μετά τα χθεσινά, ο Δικέφαλος του Βορρά θα μιλήσει άμεσα και με τον ίδιο τον παίκτη, θεωρώντας πως δεν θα αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα με αυτά που αντιμετώπισε μιλώντας με τον ατζέντη του.

Στάσιμο το θέμα του Βερόν

Αρκετά δύσκολη γίνεται η περίπτωση αποχώρησης του Ρικάρντο Βερόν, τον οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να διώξει, ωστόσο μετά τη χρονιά που -δεν- έκανε δεν φαίνεται να μπορεί να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Ο 30χρονος Αργεντινός, παρά τα όσα έλεγε ο ατζέντης του στους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά, δεν κατάφερε να βρει καμία ομάδα από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα η παραχώρησή του σε ελληνική ομάδα να αποτελεί μονόδρομο. Την ίδια στιγμή, καμία ομάδα εντός των πυλών δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα συμβόλαιο της τάξεως των 300.000 ευρώ για τον Βερόν, με δεδομένη και την οικονομική συγκυρία που υπάρχει.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το ενδιαφέρον της Κέρκυρας, η οποία ξεκίνησε δίνοντας συμβόλαιο 100.000 ευρώ και μετά βίας έφτασε τις 130.000. Ολα αυτά προκαλούν ανησυχία στον ΠΑΟΚ που δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει άλλες 300.000 ευρώ για έναν παίκτη που δεν υπολογίζει καθόλου και σύντομα θα ξεκινήσει να πιέζει ακόμη περισσότερο τον ίδιο και τον ατζέντη του για να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία.περισσότερα σε λίγο...