LIVE SCORES

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ισπανικά σενάρια για Καμαρά





α ΜΜΕ της Ισπανίας ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τα… μεταγραφικά του Αρη και είναι αδιαμφισβήτητο ότι έχουν γράψει περισσότερα ονόματα απ’ ό,τι ο ελληνικός Τύπος. Αυτήν τη φορά αναφέρθηκε το όνομα του Ραούλ Μιγκέλ Καμαρά και τονίζεται πως ενδιαφέρει τον Αρη. Πρόκειται για τον 26χρονο ακραίο οπισθοφύλακα της Ουέλβα ο οποίος αγωνίζεται και στις πλευρές της άμυνας και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του.

Σύμφωνα με τη σκιαγράφηση του συγκεκριμένου αθλητή σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των παικτών, δεν συνηθίζει να προωθείται, διακρίνεται για την ικανότητά του να «καθαρίζει» φάσεις, ενώ του δίνουν καλό βαθμό στον τομέα της ποδοσφαιρικής οξυδέρκειας. Ο Καμαρά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Σπόρτιγκ Χιχόν με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε και στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Εχει παίξει σε συνολικά 77 αγώνες, δίχως όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Πέρυσι μεταγράφηκε στην Ουέλβα πραγματοποιώντας μια γεμάτη σεζόν με 33 συμμετοχές.

Πάντως εκτός από τα όσα γράφουν οι Ισπανοί για τον Καμαρά, υπάρχουν δημοσιεύματα που συντηρούν το ενδιαφέρον των Κιτρίνων για τον Χάβι Φουένγκο, της Ουέλβα επίσης. Ωστόσο, οι Κίτρινοι έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον 27χρονο αμυντικό μέσο και δεν ασχολούνται άλλο με την περίπτωσή του, αφού ο παίκτης προέβαλε μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις.

Αράνο «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στην Ρίβερ Πλέιτ είναι ο Κάρλος Αράνο, που μίλησε στα αργεντίνικα ΜΜΕ για την μετακίνησή του, από την Θεσσαλονική, στους « Λος Μιλιονάριος». Ο πρώην αμυντικός του Άρη παρουσίασε ως «ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» το ότι θα αγωνίζεται στον ιστορικό σύλλογο της Αργεντινής τη νέα χρονιά, ξεκαθαρίζοντας πως η Ρίβερ θα πρέπει να έχει ως αποκλειστικό στόχο την κορυφή.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή

«Είμαι πολύ περήφανος που θα φοράω τη φανέλα μίας από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ελπίζω να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου. Δεν επιτρέπεται η αποτυχία. Η δεύτερη θέση δεν είναι ποτέ αρκετή για τη Ρίβερ. Θα πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμη για τη νίκη», ανέφερε ο γεννημένος στην Αβεγιανέδα παίκτης, ο οποίος επέστρεψε στην Αργεντινή μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Σουπερλίγκ. Προηγούμενη παρουσία στο πρωτάθλημα της χώρας του, αυτή με την Ουρακάν, τη σεζόν 2008-2009.