LIVE SCORES

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Τα... ρέστα του για Γκοβού






BUY http://www.exedrasports.gr/
Εντείνει την προσπάθειά του για να κάνει δικό του τον Σίντνεϊ Γκοβού ο Παναθηναϊκός. Εντολή εξάντλησης κάθε περιθωρίου προς τον μάνατζερ, αλλά και προς τον Σισέ που πιέζει. Διορία έως σήμερα (27/6) έδωσαν οι οι ατζέντηδες του παίκτη, σύμφωνα με το «France Football». Νέα προσπάθεια προσέγγισης σε Μαρτσένα, προτάθηκε ο Παβόν, πολύ δύσκολα για Γκαλάς.

Την ύστατη προσπάθεια να ικανοποιήσει τη μεγάλη επιθυμία του Νίκου Νιόπλια για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, του αντί-Σαλπιγγίδη, θα κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Στη συνάντηση του προπονητή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη την περασμένη Τετάρτη ο Νιόπλιας έδειξε μεγάλη επιθυμία για να αποκτηθεί ο Σίντνεϊ Γκοβού. Και τις τελευταίες μέρες οι Πράσινοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κάνουν τη μεγάλη μεταγραφή.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού έχει βάλει στο κόλπο… λυτούς και δεμένους για να φτάσει όσο πιο κοντά μπορεί στον Γκοβού. Στον Τζιμπρίλ Σισέ και στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στις συζητήσεις η «Εξέδρα» έχει αναφερθεί εδώ και μέρες.

Είναι ουσιαστική η προσπάθεια του Γάλλου άσου του Παναθηναϊκού να πείσει τον Γκοβού να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Τριφυλλιού. Ειδικά σε αυτό, έναντι του Ολυμπιακού, οι Πράσινοι έχουν το πάνω χέρι. Αλλωστε, υπάρχει και το δέλεαρ της εξασφαλισμένης συμμετοχής του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League.

Αυτή είναι η μία πλευρά. Η άλλη έχει να κάνει με τους μάνατζερ που έχουν μπει στο κόλπο. Στην υπόθεση του Γκοβού αρχικά μπήκαν στη μέση κάποιοι ατζέντηδες που περισσότερο καθυστέρησαν παρά διευκόλυναν το Τριφύλλι. Τις τελευταίες μέρες, όμως, οι Πράσινοι βρήκαν την άκρη. Η πρόταση στον Γκοβού έχει φτάσει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα είναι το… ταβάνι των Πρασίνων.

Στην ΠΑΕ δεν αποκλείουν την πιθανότητα να υπερβούν το ποσό αν φανεί ότι είναι ζήτημα κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού.

Την ίδια ώρα το περιοδικό «France Football» έκανε λόγο για διορία των Γάλλων ατζέντηδων του Γκοβού προς τον Παναθηναϊκό (ο οποίος έχει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες σύμφωνα με το περιοδικό) προκειμένου να απαντήσει αν μπορεί να αυξήσει την προσφορά του. Πότε λήγει η διορία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γαλλικού περιοδικού; Σήμερα! Πόση δόση αλήθειας μπορεί να έχει αυτή η πληροφορία θα φανεί. Κυριακή κοντή γιορτή…

Παράλληλα, ένα άλλο δημοσίευμα, από την Ιταλία αυτή τη φορά, σκορπούσε αισιοδοξία στους φίλους του Παναθηναϊκού. Το σάιτ ilsussidiario.net φιλοξένησε δηλώσεις του Ιταλού μάνατζερ Φαμπρίτσιο Φεράρι, ο οποίος εμφανίζεται άριστος γνώστης της γαλλικής αγοράς. Οταν ρωτήθηκε, λοιπόν, για το ενδιαφέρον ιταλικών συλλόγων για τον Γκοβού ο Φεράρι έδωσε την αποστομωτική απάντηση: «Ο Γκοβού είναι κοντά στον Παναθηναϊκό». Από το στόμα του και στου Θεού το αυτί, όπως λένε...