LIVE SCORES

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Έρχεται και υπογράφει ο Σάντος





Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του αντικαταστάτη του Ότο Ρεχάγκελ στο πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή. Ο Φερνάντο Σάντος, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο διάδοχος του Γερμανού τεχνικού, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να έχει τις τελικές επαφές με την ΕΠΟ και να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Πορτογαλός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να συζητήσει με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και να υπογράψει ως το 2012.

ο 56χρονος προπονητής αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ανακοινωθεί επίσημα στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Το πρώτο παιχνίδι του Σάντος με την Εθνική θα είναι στις 12 Αυγούστου, στο φιλικό με τη Σερβία στο Βελιγράδι.

Το επίσημο ντεμπούτο του Πορτογάλου θα γίνει στο πρώτο ματς των προκριματικών του Euro 2012, στις 3 Σεπτεμβρίου με τη Γεωργία εντός έδρας και μετά από τέσσερις ημέρες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κροατία στο Σπλιτ.

Αναρωτιούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Διχασμένοι είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σχετικά με την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αναλάβει την εθνική Ελλάδας και στα blog που ασχολούνται με τον «Δικέφαλο» του βορρά δεν μίλησαν γι’ αυτόν με τα καλύτερα. Οι περισσότεροι πάντως τον χαρακτηρίζουν φυγόμαχο και αναρωτιούνται πότε πρόλαβε να…ξεκουραστεί. «

Κάποιοι άλλοι τον χαρακτηρίζουν «χ…τη» θεωρώντας ότι φοβήθηκε την πρόκληση των ομίλων και αποφάσισε να φύγει πετυχημένος. «Πάει για τα σίγουρα χρήματα και την ξεκούραστη Εθνική» αναφέρουν κάποιοι άλλοι. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που έχουν εντοπίσει την άλλη μισή αλήθεια: «ας του εξασφάλιζε ο Ζαγοράκης ιδανικές συνθήκες και ας τον κρατούσε. Χωρίς μεταγραφές που να πάει; Καλά έκανε και έφυγε…»