LIVE SCORES

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Το πλάνο Μαρινάκη για την επόμενη μέρα




Η παραμονή του Σωκράτη Κόκκαλη στην προεδρία του Ολυμπιακού δεν πρέπει να ξεγελά κανένα. Από τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίρνει το τιμόνι για να πλοηγήσει το καράβι. Ο Λ. Μουρκάκος περιγράφει τις αλλαγές που ετοιμάζει ο εφοπλιστής.



Περισσότερο επικοινωνιακό παρά ουσιαστικό χαρακτήρα έχει η παραμονή του απερχόμενου ιδιοκτήτη στην προεδρική καρέκλα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα μείνει έως το τέλος της νέας αγωνιστικής περίοδου, ελπίζοντας να αποχωρήσει με ένα πρωτάθλημα, δηλαδή με δόξα και τιμή. Αλλοι -πιο ενημερωμένοι- επιμένουν ότι ο Σ. Κόκκαλης θα πει το οριστικό "αντίο" πολύ πιο σύντομα.

Ανεξαρτήτως των προθέσεων Κόκκαλη, η ουσία είναι ότι ο Β. Μαρινάκης αποφασίζει πλέον για τα πάντα και σε τούτη τη νέα προσπάθεια θα έχει ως βασικό αρωγό την πολύχρονη εμπειρία του Γιώργου Λούβαρη, του ανθρώπου που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης - Κόκκαλης και τελικά να τα βρουν.

Δεν θα είναι βέβαια μόνο ο Λούβαρης δίπλα στον νέο μεγαλομέτοχο, αλλά και άλλοι άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης του. Οπως ο Σωκράτης Κομνινάκης και ο Νίκος Καραχάλιος, άλλοτε υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος προορίζεται για υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου αντί του Γιάννη Μώραλη.

Κατά τα άλλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδεδειγμένα σε εκτίμηση τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και είναι πολύ πιθανό να δούμε -επιτέλους- τον εμβληματικό αρχηγό σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.