LIVE SCORES

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Αποκαλύψεις Παππά για "τίγρη" και Σκόκο!



«Θέλουμε μαζί μας και τον Δημήτρη Μελισσανίδη!», φέρεται να είπε ο Πέτρος Πάππας σε φίλους της ΑΕΚ τους οποίους συνάντησε τυχαία στην Μύκονο! Βεβαίως σύμφωνα με όσα διαρρέουν αποκάλυψε και τι αντιπρότεινε στον «τίγρη» όταν ο τελευταίος ζήτησε από τους Παππά-Νοτιά να βάλουν από 25 εκάτ. ευρώ για να μπει στην ομάδα.


Όπως φέρεται λοιπόν να ισχυρίστηκε ο Παππάς στους φιλάθλους οι οποίοι τον εντόπισαν στο νησί και συγκεκριμένα στο Satellite, αντιπρότεινε στον Μελισσανίδη να βάλουν όλοι από 10 εκάτ. ευρώ (σ.σ. τόσα είναι αρκετά για να είμαστε ανταγωνιστικοί, φέρεται να είπε) και να πάρει και το μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Φυσικά και ο «τίγρης» αρνήθηκε.

Και μπορεί να μην ακούγεται το «όχι» καλό στον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο από την πλευρά του Μελισσανίδη είναι απόλυτα λογικό. Και αυτό διότι, ο «τίγρης» δεν ήθελε απλά το μάνατζμεντ, αλλά το γενικό κουμάντο και την πλειοψηφία των μετοχών.

Και φυσικά ο ίδιος θεωρεί ότι τα χρήματα που του αντιπρότεινε ο Παππάς να βάλει αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό για την ΑΕΚ. Βέβαια τη δεδομένη στιγμή ισχύει το περίφημο «μάζευε και ας είναι ρόγες».

Η τελευταία ευκαιρία του Ντούσκο και ο Σκόκο

Αναφέρθηκε επίσης και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς λέγοντας πως έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και ότι αν αποτύχει φέτος τότε θα φύγει, ενώ στο θέμα του Νάτσο Σκόκο ήταν ξεκάθαρος: «μόνο εάν δώσουν 4εκ.ευρώ θα πάει στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό! Περιμένουμε και τους Ρώσους της Ανζι που αν δώσουν 3 εκάτ. ευρώ μπορεί να φύγει»

Φέρεται να παραδέχθηκε ωστόσο ότι είναι δύσκολο να κάνουν οι «αιώνιοι» πρόταση με τα λεφτά που ζητά η ΑΕΚ: «αν κάνουν τέτοια προσφορά, βλέπουμε…» ενώ τόνισε πως έχει επαφές και με νέους επενδυτές.