LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Αποδείξεις και (μεγάλα) ονόματα!


Με νέο τεχνικό πλέον τον Σβεν Γκόραν Έρικσον (διαδέχθηκε τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς) και το μεγάλο της αστέρι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, να "νικά" τελευταία στιγμή τον τραυματισμό του και να μπαίνει στην αποστολή, περιμένει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 η Ακτή Ελεφαντοστού. Στη δεύτερη παρουσία τους σε τελική φάση, οι "ελέφαντες" ελπίζουν να αποδείξουν ότι μπορούν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση.



Οι παίκτες του Έρικσον εξασφάλισαν άνετα το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο της αφρικανικής ζώνης, με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι αγώνες μαζεύοντας 16 βαθμούς.

Η κληρωτίδα όμως της έπαιξε άσχημο παιχνίδι βγάζοντας δύο «μεγαθήρια» τη Βραζιλία και την Πορτογαλία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ένα χαμηλό εμπόδιο τη Βόρειο Κορέα, ωστόσο η παρέα του Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν δείχνει να φοβάται καμία ομάδα. Πέρα από τον επιθετικό της Τσέλσι, ξεχωρίζει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα, Γιάγια Τουρέ, ο αδερφός του Κόλο που παίζει στην Άρσεναλ, ο συμπαίκτης του, Εμάνουελ Έμπουε και ο Ντιντιέ Ζοκορά.