LIVE SCORES

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΜΑΡΟΥΣΙ - Δύσκολα ο Μπαρτζώκας






Με τα περισσότερα θέματα να βρίσκονται στον αέρα οι άνθρωποι του Αμαρουσίου προσπαθούν να ξεκινήσουν κάποιες επαφές ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά να αποκτάει μορφή η ομάδα της επόμενης ημέρας. Το πρώτο πρόσωπο που καλείται να δηλώσει τις προθέσεις του είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς θα έχει (πιθανότατα τη Δευτέρα) συνάντηση με τον Παναγιώτη Αλεξανδρή, αλλά η παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας θεωρείται κάθε άλλο παρά σίγουρη. Η κατάσταση στην ομάδα δεν εμπνέει καμία ιδιαίτερη σιγουριά και ο κόουτς διστάζει να πει το ναι, μη θέλοντας να ζήσει ξανά περιπέτειες σαν τις φετινές. Εξάλλου οι μετοχές του είναι ανεβασμένες και θα ήθελε να δοκιμάσει ένα πιο σταθερό επόμενο βήμα. Βέβαια, αν οι άνθρωποι του Αμαρουσίου είναι σε θέση να του κάνουν μια καλή προσφορά τόσο ως προς τις απολαβές του όσο (ακόμα σημαντικότερο) και ως προς το μπάτζετ της επόμενης περιόδου, δεν αποκλείεται ο 44χρονος τεχνικός να παραμείνει στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Πάντως πολλά θα εξαρτηθούν από την αυριανή προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα σε Δήμο και Ερασιτέχνη. Θα είναι μια ευκαιρία να διαπιστωθεί σε ποιο σημείο βρίσκεται η κίνηση που γίνεται για τη σωτηρία της ομάδας και αν υπάρχει φως στο θέμα του νέου επενδυτή. Αυτό άλλωστε θα καθορίσει και το μπάτζετ από το οποίο ξεκινούν όλα.