LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Γκέκας: "Εμείς προσγειωμένοι ήμασταν, εσείς προσγειωθείτε




Χαμηλούς τόνους ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Αργεντινή κράτησε ο Φάνης Γκέκας "Πρέπει να είστε προσγειωμένοι", συμβούλευσε ο διεθνής επιθετικός τον κόσμο και τον Τύπο. Καραγκούνης: "Δεν είναι αδύνατο". Παπασταθόπουλος: "Με όπλο την άμυνα". Ατομικό πρόγραμμα για Καραγκούνη, Τοροσίδη




Αρχικά ο διεθνής επιθετικός σχολίασε: "Εμείς προσγειωμένοι ήμασταν καθ' όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών, σκοπός είναι να προσγειωθείτε εσείς. Εμείς από την αρχή που ήρθαμε εδώ πέρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, ήρθαμε για κάποιο σκοπό και πιστεύω ότι ως τώρα όλα εξελίσσονται ομαλά".

Μιλώντας για το επικείμενο παιχνίδι με την Αργεντινή, ο φορ της Άιντραχτ επεσήμανε: "Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αργεντινή, αλλά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μίας ομάδας φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Η χαρά της νίκης επί της Νιγηρίας διαρκεί πολύ λίγο γιατί πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με την Αργεντινή, το φαβορί απ' ό,τι φαίνεται του ομίλου, αλλά και γενικά της διοργάνωσης όπως δείχνουν τα πράγματα. Για μένα η Αργεντινή είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα του Μουντιάλ αυτή την στιγμή, έτσι δείχνουν τα πράγματα. Υπάρχουν σίγουρα αδυναμίες και εκεί πρέπει να κοιτάξουμε για να χτυπήσουμε πάνω σε αυτές.
Όταν πας για ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα ή δύο, τότε συνήθως χάνεις. Άρα θα πάμε για το στόχο μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να είμαστε καλυμμένοι. Από εκεί και πέρα, αν κερδίσει και η Κορέα, τι να πούμε; Εμείς πάμε για να νικήσουμε.