LIVE SCORES

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Η σειρά του Ρόμενταλ για ΠΑΟΚ



Μετά τους Γέστε, Τιριμπόκι, Εσπόζιτο, έρχεται η σειρά ενός ακόμη «ηχηρού» ονόματος να «συνδεθεί» μετεγγραφικά για τον ΠΑΟΚ. Ο Δανός Ντένις Ρόμενταλ, του Άγιαξ, που συμμετέχει μάλιστα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική ομάδα της χώρας του, φέρεται να είναι στη σχετική λίστα του Μάριο Μπερέτα και του Ζήση Βρύζα.

Γεγονός είναι ότι αναζητείται καλός επιθετικός και αριστερός χαφ, αλλά αν δεν προχωρήσουν οι "ασπρόμαυροι" σε οικονομική "ελάφρυνση" του μπάτζετ τους (βλ. πώληση Μουσλίμοβιτς ή ακόμη και Κοντρέρας), δύσκολα θα προχωρήσουν σε κάποια μετεγγραφή που θα κάνει... "μπαμ".

Είναι χαρακτηριστικό ότι για οικονομικούς λόγους αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τους βετεράνους της ομάδας, Αλεξίου, Μαλιούφα, Λαγωνίδη, Γκιτσιούδη, που απασχολούνταν ως προπονητές στα τμήματα υποδομής.

Στην Τούμπα "τρέχουν", πάντως, να προλάβουν να έχουν έτοιμο το γήπεδο στη δεύτερη επίσκεψη στελεχών της UEFA για να πάρουν την έγκριση να παίξουν εκεί τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες.

Στις θύρες 7 και 8 πραγματοποιούνται εργασίες υποστύλωσης και ενίσχυσης των κερκίδων, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η κατασκευή σουιτών στον 4ο όροφο. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία μεταφέρονται σε χώρο στη θύρα 2, ενώ ξεκίνησαν και κάποιες βελτιωτικές εργασίες σε άλλους χώρους, όπου κρίθηκε αναγκαίο μετά την πρώτη "επιθεώρηση" που πραγματοποιήθηκε από το κλιμάκιο της TEAM και της UEFA.