LIVE SCORES

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

«Μιλήσαμε, αλλά δεν καταλήξαμε»





Αυτό δήλωσε στο exedrasports.gr ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, τόνισε: «είχαμε μια πρώτη επαφή με τον κ. Μαρινάκη, ανταλλάξαμε σκέψεις και απόψεις. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση κι αν όλα πάνε καλά θα καταλήξουμε κάπου».

«Υπήρξε μια πρώτη επαφή με τον κύριο Μαρινάκη με τον οποίο ανταλλάξαμε σκέψεις και απόψεις αλλά δεν καταλήξαμε κάπου…» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε σχετική ερώτηση για το αν τελικά θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον πάγκο των Ερυθρολεύκων.

Βέβαια, ο παλαίμαχος πια, άσος «ξεκαθάρισε» την θέση του για το ενδεχόμενο αυτό:«Το ποδόσφαιρο για μένα είναι προτεραιότητα αλλά ωστόσο, κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από μένα».

Κλείνοντας, ο «μεγάλος» αρχηγός του Ολυμπιακού, δεν απέκλεισε την περίπτωση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, στέλνοντας, ξεκάθαρο μήνυμα προς την μεριά Μαρινάκη: «Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση κι αν όλα πάνε καλά θα καταλήξουμε κάπου».