LIVE SCORES

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

«Γουστάρω Αρη»





Πανευτυχής που εντάχθηκε στην οικογένεια του Άρη αλλά και σίγουρος ότι θα καταφέρει να ανταποκριθεί στην νέα πρόκληση της καριέρας του εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κιτρίνων, Ντανιέλ Τσέζαρεκ.

Από την Αυστρία όπου και βρίσκεται, ο Κροάτης επιθετικός, έβγαλε το καπέλο στους φίλους του Άρη καθώς τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά τους. Παράλληλα, μίλησε για τους Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Χαβιέ Κάμπορα και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις.

«Ο Άρης αποτελεί για μένα μια πολύ μεγάλη πρόκληση λόγω του κόσμου που διαθέτει, αλλά και των παικτών με ποιότητα που έχει στις τάξεις του. Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Άρη. Έχω πολύ υψηλούς στόχους και θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου στο να φτάσουμε ψηλά» είπε αρχικά ο Κροάτης επιθετικός και συνέχισε:

«Γουστάρω απίστευτα να παίζω για αυτόν τον κόσμο. Είναι κρίμα που ο Άρης δεν μπόρεσε να πάρει το κύπελλο παρότι το άξιζε, αλλά πιστεύω ότι και στο πρωτάθλημα η ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Θεωρώ ότι η μεταγραφή αυτή θα με βοηθήσει προσωπικά να κερδίσω μια θέση στην Εθνική Κροατίας, γιατί ο Άρης είναι γνωστός στην Ευρώπη και σίγουρα με φέρνει πιο κοντά στην κλήση».

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης μίλησε και για τον Χαβιέ Κάμπορα, τον παίκτη που θα αντικαταστήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης:

«Το γκολ είναι η δουλειά μου, αλλά όχι μόνο αυτά. Μπορώ να προσφέρω και ασίστ, καθώς με τόσους ποιοτικούς παίκτες γύρω μου πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω περίφημα. Γνωρίζω πολύ καλά τον Κάμπορα που είναι ένας πολύ καλός παίκτης, προσωπικά μ’ άρεσε πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να τον αντικαταστήσω με τον καλύτερο τρόπο. Μ’ αρέσει να παίζω με κάποιον άλλο παίκτη δίπλα μου, έστω κι αν πέρυσι αγωνιζόμουν μόνος μου στην επίθεση του Αστέρα Τρίπολης».

Ο Κροάτης μίλησε και για τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις που πέρυσι ήταν δεύτερος στις ασίστ στο ελληνικό προτάθλημα:

«Ο Τσεσνάουσκις είναι μεγάλη υπόθεση και η παρουσία του μπορεί να είναι μόνο καλή τόσο για μένα, όσο και γενικά για την ομάδα. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό παίκτη, με φοβερές σέντρες και ασφαλώς με κάνει χαρούμενο το γεγονός πως θα βρεθούμε μαζί στην ίδια ομάδα».

Σχολιάζοντας τον κόσμο του Άρη δήλωσε:

«Κάθε παίκτης στον κόσμο γουστάρει να παίζει μπροστά σε τέτοιον κόσμο που αποτελεί τεράστιο κίνητρο για οποιονδήποτε. Όταν είδα τον κόσμο στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, πραγματικά ζήλεψα τους παίκτες του Άρη».

Αναφορικά με την φυσική του κατάσταση και το πότε θα είναι έτοιμος τόνισε:

«Σίγουρα είμαι κάπως πίσω, γιατί τελείωσα τις υποχρεώσεις με τον Αστέρα Τρίπολης στις 17 Απριλίου. Αγωνιστικά είμαι λίγο πίσω σίγουρα σε σχέση με τους παίκτες του Άρη που έπαιξαν τελικό Κυπέλλου και έξι ματς πλέι-οφ».

Σχετικά με τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε στα χέρια του:

«Ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή. Καμία ομάδα από αυτές που με ήθελαν δεν είχε τέτοιο κόσμο. Είχα πρόταση από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά προτίμησα τον Άρη που με κέρδισε με την πρόταση του. Έτσι θα αγωνιστώ και πάλι στα κίτρινα. Από ΑΕΚ και Ολυμπιακό είχα μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον και όχι προτάσεις».

Κληθείς να σχολιάσει τον προπονητή της ομάδας Έκτορ Ραούλ Κούπερ υπογράμμισε:

«Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κύριο Κούπερ. Έχει δουλέψει σε τόσες μεγάλες ομάδες και ασφαλώς αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη να δουλέψει υπό την καθοδήγηση ενός τόσο μεγάλου προπονητή».