LIVE SCORES

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Να πώς προκρινόμαστε...




Οσον αφορά την Εθνική μας ομάδα και τα σενάρια πρόκρισης στους «16» του Mundial δύο είναι τα δεδομένα και από εκεί και πέρα υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι.

Το πρώτο ότι δεν πρέπει να χάσουμε από την Αργεντινή. Αν χάσουμε, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ σενάριο που να μας ευνοεί. Θα υπήρχε μόνο αν είχαμε πετύχει τρίτο γκολ με τη Νιγηρία.

Το δεύτερο είναι ότι η Εθνική μας μετά την ολοκλήρωση του ομίλου μπορεί να είναι ακόμα και ΠΡΩΤΗ (εντελώς τρελό αλλά υπαρκτό), αλλά και τέταρτη στον όμιλό της αν χάσει από την Αργεντινή και η Νιγηρία κερδίσει τη Ν. Κορέα.

Το SentraGoal αναλύει τα σενάρια πρόκρισης για την Εθνική και τι συμβαίνει αναλυτικά στις τρεις περιπτώσεις ισοβαθμιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και είναι στους 3 βαθμούς (τριπλή με Ν. Κορέα και Νιγηρία και την Εθνική μας σίγουρα αποκλεισμένη), στους 4 βαθμούς (διπλή ισοβαθμία με Ν. Κορέα και το ένα μόλις ενδεχόμενο να ευνοηθεί η Εθνική) και στους 6 βαθμούς (τριπλή ισοβαθμία με Αργεντινή και Ν. Κορέα και το ακραίο σενάριο να νικήσουμε την Αργεντινή και να αποκλειστούμε από τους «16»)...