LIVE SCORES

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σούπερ λίστα: «Τρεζεγκόλ»,«Γιόβα»,Ντέκο..





Σε… φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς. Το πρωί της Δευτέρας (09:00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών ενώ το μεσημέρι (14:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, όπου στον Ολυμπιακό θα μάθουν τον αντίπαλο τους στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, το μεγάλο ενδιαφέρον έχει στραφεί στα μεταγραφικά, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ψάχνεται για μεγάλες μεταγραφές. Ανοικτό και του προπονητή.

λίστα του Πειραιώτη εφοπλιστή είναι έτοιμη και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές. Ποιοι παίκτες περιλαμβάνονται σε αυτή: Νταβίντ Τρεζεγκέ (Γιουβέντους), Μίλαν Γιοβάνοβιτς (προσύμφωνο με Λίβερπουλ), Κιμ Κάλστρομ (Λυών), Σίδνεϊ Γκοβού (Λυών), Γκούτι (Ρεάλ Μ.), Μάρκος Σένα (Βιγιαρεάλ), Μάουρο Καμορανέζι (Γιουβέντους), Μπραντάο (Μαρσέιγ), Ζουλιάν Εσκουντέ (Σεβίλλη), Τζιοβάνι Ντος Σάντος (Τότεναμ), Ματιέ Βαλμπουενά (Μαρσέιγ) και Ντέκο.

Παράλληλα, ανοικτή παραμένει η υπόθεση της επιστροφής του Νέρι Καστίγιο (μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις), ενώ αναμένεται να γίνει πρόταση και για τον Νάτσο Σκόκο. Παραμένει και το ενδιαφέρον για τον 18χρονο άσος της Χάβρης, Φοφανά. Από την εγχώρια αγορά «παίζει» πολύ δυνατά και το όνομα του Γκανέσου μέσου του Πανιωνίου, Μπερνάρ Κουμορτζί.

Αυτή την περίοδο δύο πάντως φαίνεται να είναι οι παίκτες για τους οποίους έχει θέσει προτεραιότητα ο νέος ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο λόγος για τους Νταβίντ Τρεζεγκέ και Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως προσεχώς θα γίνει μια σούπερ πρόταση για τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος πάντως στις τελευταίες του δηλώσεις ανέφερε πως θα παραμείνει στους «μπιανκονέρι».

Μεγάλος στόχος του Μαρινάκη είναι ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Και ενώ η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ βρίσκεται… στον αέρα, από τον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τις απολαβές του να φτάνουν (μαζί με την εφορία) τα 14 εκατομμύρια ευρώ. «Ο Ολυμπιακός θέλει να απαγάγει τον παίκτη από τη Λίβερπουλ», γράφουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι.

Δυνατά «παίζει» πλέον και το όνομα του Ντέκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως ο διεθνής Πορτογάλος άσος μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Στην Ισπανία γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο, Γκούτι που αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο διεθνής Δανός μέσος, Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος εξετάζεται για αντικαταστάτης του Λουτσιάνο Γκαλέτι.