LIVE SCORES

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Επιστροφή χωρίς Οτο





Επέστρεψε από τη Νότιο Αφρική η Εθνική ομάδα, αλλά την αποστολή δεν ακολούθησε ο Οτο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός τεχνικός προτίμησε να μείνει λίγες ακόμη ημέρες στο Ντέρμπαν, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αλλωστε η Ελλάδα θα πορεύεται πλέον χωρίς τον Γερμανό της, αφού ήδη έχει ληφθεί η απόφαση για τη διάδοχη κατάσταση, η οποία ακούει στο όνομα Φερνάντο Σάντος. «Ο κ.Ρεχάγκελ έχει προσφέρει πολλά. Είναι μία δύσκολη στιγμή και για τις δύο πλευρές. Έχει προσφέρει πολλά και τον ευχαριστούμε”, είπε χαρακτηριστικά ο Σοφοκλής Πιλάβιος λίγο πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο της επιστροφής και συνέχισε λέγοντας: “Στο Γιοχάνεσμπουργκ κάναμε ένα άτυπο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να υπάρξουν γρήγορα εξελίξεις”. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρεται φυσικά στον Πορτογάλο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, τον οποίο ουσιαστικά προανήγγειλε.

Τώρα όσον αφορά το κλίμα κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι διεθνείς είχαν πολύ καλή διάθεση και όρεξη για πλάκα. Εξάλλου είχαν μαζί τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, επομένως το ταξίδι αν και μεγάλο σε διάρκεια έγινε πιο εύκολο για όλους. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το «ευχαριστώ» του κυβερνήτη, για τη χαρά που προσέφεραν σε όλους τους Ελληνες με τη νίκη επί της Νιγηρίας, αλλά και με την προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, που βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», συνεχάρη τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, ενώ έκανε αναφορά και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.