LIVE SCORES

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αξίζει το ρίσκο στη Δανία


VS





Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ακόμα τέσσερα παιχνίδια έχουμε σήμερα στο Μουντιάλ. Σειρά παίρνουν ο 5ος και ο 6ος Όμιλος στους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον για να δούμε ποιες τελικά θα είναι οι ομάδες που θα συνεχίσουν στους «16» της διοργάνωσης. Δεν θέλω να σας κουράσω με σχόλια στον πρόλογο και θα περάσω αμέσως στο κυρίως θέμα της στήλης…

Αρχίζουμε με τον 6ο Όμιλο και τον αγώνα της Παραγουάης με την Νέα Ζηλανδία. Οι Παραγουανοί μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές φαντάζουν σαν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Με νίκη είναι σίγουρα πρώτοι ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα περιμένουν να μην κερδίσει η Ιταλία την Σλοβακία. Το περίεργο είναι πως ίσως περάσουν στην επόμενη φάση ακόμα και με ήττα αρκεί να λήξει ισόπαλο το άλλο παιχνίδι του Ομίλου.

Οι Νεοζηλανδοί ήρθαν χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες αλλά ως τώρα τα πάνε μια χαρά. Πήραν «Χ» από τη Σλοβακία στις καθυστερήσεις του αγώνα ενώ απέσπασαν βαθμό και από την Ιταλία. Θεωρητικά είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά το θεωρώ δύσκολο να πάρουν κάτι σήμερα. Το μόνο που ίσως καταφέρουν είναι μια τιμητική ήττα. Έτσι κρατάω τα 2-3 γκολ.