LIVE SCORES

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΑΡΗΣ - Ανγκέλοφ και πρεμιέρα




Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "onlinesport.ro", ο Αρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Στάνισλαβ Ανγκέλοφ. Ο 30χρονος Βούλγαρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Κότμπους και είναι στο στόχαστρο της Στεάουα, αλλά η ρουμάνικη ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνει και τον Αρη στις ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Ανγκέλοφ διαμήνυσε στην Στεάουα να καταθέσει την πρότασή της, καθώς ήδη ο Αρης και η τουρκική Γκεντσλερμπιρλίγκι έχουν κάνει τη δική τους πρόταση. Τώρα το κατά πόσον ισχύει αυτό, θα το δούμε στις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Αρη ξεκίνησαν την Κυριακή και σε τρία γκρουπ τα εργομετρικά και αιματολογικά τεστ, ενόψει της αυριανής πρεμιέρας της προετοιμασίας, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Κίτρινοι θα προπονηθούν το απόγευμα της Δευτέρας για πρώτη φορά και την Τρίτη θα αναχωρήσουν για το Κίτσμπουχελ της Αυστρίας. Απόντες δικαιολογημένοι οι Ελληνες διεθνείς, Σάκης Πρίττας και Μιχάλης Σηφάκης, καθώς και ο Μεχντί Ναφτί, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Τυνησίας.