LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Και ο Γκούτι για Ολυμπιακό!






Από την Παρασκευή που ο Ολυμπιακός πέρασε στον Μαρινάκη τα... βαριά ονόματα από το εξωτερικό κάνουν παρέλαση. Το... φρέσκο είναι ο Γκούτι, ο 33χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης! Σενάρια για τεχνικό διευθυντή στην ΠΑΕ.

O 33χρονος Ισπανός σταρ Γκούτι βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα η τουρκική έκδοση του Goal.com.

Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης -καθ' ότι τόσο ο νέος τεχνικός Ζοζέ Μουρίνιο όσο και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θεωρούν πως έχει κάτι άλλο να δώσει- με το κασέ του να είναι στα 3 εκατ. ευρώ και βάσει του ρεπορτάζ τον θέλουν πέρα του ελληνικού συλλόγου οι Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν και Σάντερλαντ.

Υπάρχουν πάντως πληροφορίες πως ο Γκούτι έχει συμφωνήσει με την Γαλατασαράι, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται. Πάντως σε δηλώσεις του ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να σκέφτεται και τα... πετροδολάρια των Εμιράτων. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Έχω 3 χρόνια ακόμη μπροστά μου και θέλω να χαρώ το ποδόσφαιρο. Σκέφτομαι να παίξω και σε ένα εξωτικό μέρος όπως το Ντουμπάι αλλά τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο και δεδομένο».

Σενάρια για τεχνικό διευθυντή

Την ίδια ώρα διαρρέουν ολοένα και πιο έντονα σενάρια περί σοβαρών σκέψεων για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό. Αν γίνει κάτι τέτοιο η ΠΑΕ θα... γυρίσει σε μέρες Ίλια Ίβιτς, καθότι από τότε έχει να λειτουργήσει το συγκεκριμένο μοντέλο. Μάλιστα έχει... κυκλοφορήσει και όνομα παλιού ποδοσφαιρικού παράγοντα για την θέση αυτή.