LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Φορτσάρει για Νίνη η Ρόμα





Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα, φαίνεται όμως ότι οι «τζιαλορόσι» δεν έχουν ξεχάσει τον Σωτήρη Νίνη.

Το αντίθετο, μάλιστα, ο 20χρονος μέσος των «πράσινων» βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της μεταγραφικής λίστας της δευτεραθλήτριας του Καμπιονάτο που ετοιμάζεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.




Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας Corriere Dello Sport, αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού Sky Italia, οι Ρωμαίοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν άμεσα.

Σύμφωνα, λοιπόν, τόσο με την εφημερίδα όσο και με το κανάλι, τα προσόντα του Νίνη έχουν εντυπωσιάσει τον προπονητή της Ρόμα Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Κόντι Μοντάλι που έχουν κάνει θετική εισήγηση.

Φιλοξενούνται, μάλιστα, και δηλώσεις του Βίκτορ Μουνιόθ, του προπονητή δηλαδή που πρωτοχρησιμοποίησε τον Νίνη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και ο οποίος του έπλεξε το εγκώμιο, τονίζοντας:

«Στα 17 του ήταν ήδη καλύτερος από όλους τους άλλους παίκτες στην ομάδα. Η Ρόμα θα κάνει διάνα αν αποκτήσει ένα τόσο εκλεκτικό παίκτη. Θα του πάρει λίγο καιρό να προσαρμοστεί στην Serie A, αλλά έχει την κλάση και τη δύναμη να ανταπεξέλθει».

Αυτό, πάντως, που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το ενδιαφέρον των «τζιαλορόσι» δεν είναι καινούριο, αλλά χρονολογείται από την εποχή των παιχνιδιών τους με τον Παναθηναϊκό, πλην όμως από τότε δεν έχει εκδηλωθεί επίσημα.

Παράλληλα, εδώ και αρκετό καιρό, ο Νίνης εμφανίζεται ως στόχος αρκετών ακόμη μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Μίλαν, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, και πάλι όμως χωρίς να έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό.

Γι αυτό, άλλωστε, και οι «πράσινοι» αποφεύγουν επιμελώς να προχωρήσουν σε οποιοδήποτε σχόλιο, αφού περιμένουν να έχουν πρώτα κάτι επίσημο στα χέρια τους και μετά να σταθμίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.