LIVE SCORES

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Θα επέστρεφα στην Ιταλία»






Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία ο Ενζο Μαρέσκα, που με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του τόνισε πως «με χαρά επέστρεφα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα». Θέλει Λεονάρντο η Παλμέιρας. Προτάθηκε και στον Ολυμπιακό ο Ντένις Ρόμενταλ.Συνέχεια

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία ο Ενζο Μαρέσκα, που με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του τόνισε πως «με χαρά επέστρεφα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα». Θέλει Λεονάρντο η Παλμέιρας. Προτάθηκε και στον Ολυμπιακό ο Ντένις Ρόμενταλ.

«Θα επέστρεφα με χαρά στην Ιταλία μετά από τόσες σεζόν στο εξωτερικό. Ήταν δική μου απόφαση να φύγω από τη χώρα μου, αλλά πλέον είμαι 30 ετών. Όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την επιθυμία μου να επιστρέψω», είπε αρχικά.

Το γεγονός ότι δεν τον καλούσαν στην εθνική Ιταλίας, μήπως βρίσκει την αιτία του στο ότι έπαιζε πολλά χρόνια στο εξωτερικό: «Ήταν μια προσωπική επιλογή. Δεν μετανιώνω γιατί με τη Σεβίλλη κατέκτησε πολλούς τίτλους. Γνωρίζω πως όταν αγωνίζεσαι στο εξωτερικό είναι δύσκολο να κληθείς στην εθνική Ιταλίας».

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο με χίλια Αργεντινή: «Πολλές ομάδες δεν τα πάνε καλά. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη είναι αναμφίβολα η Αργεντινή. Όμως πρόκειται για μία διοργάνωση περίεργη και λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν αν η πορεία μιας ομάδας θα είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη».

Θέλει Λεονάρντο η Παλμέιρας

Ο Λεονάρντο παραμένει στη Βραζιλία και από ό,τι φαίνεται είναι στην πόρτα της Παλμέιρας. Αυτό πλέον αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Σάο Πάουλο, ενώ το παραδέχονται και παράγοντες των Πρασίνων. Οπως ο Ζιλμπέρτο Σιπούλο, ο αντιπρόεδρος της Παλμέιρας, που χθες δήλωσε στην globoesporte.com: «Αν γίνει η μεταγραφή του Λεονάρντο, θα είναι μια καλή ενίσχυση για την ομάδα μας, καλύπτοντας τη θέση του Αρμέρο. Τούτη τη στιγμή, αυτό το όνομα είναι το επικρατέστερο, αλλά έχουμε κι άλλα στον νου μας».

Προτάθηκε ο Ρόμενταλ

Πριν από τρία χρόνια η μεταγραφή του χάλασε τελευταία στιγμή για χάρη του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Τώρα που ο Αργεντινός είναι πια παρελθόν, ο Ντένις Ρόμενταλ επιστρέφει! Ο Δανός δεξιός χαφ, που κάνει εξαιρετικό Μουντιάλ, προτάθηκε ξανά στους Πειραιώτες. Ως ελεύθερος, έπειτα από τρία χρόνια στον Αγιαξ (61 ματς, 8 γκολ). Λόγω Μουντιάλ, μια πρώτη εκτίμηση που μπορεί να επιχειρήσει κάποιος είναι ότι ο Ρόμενταλ για να μετακομίσει στην Ελλάδα θα ζητήσει κάτι λιγότερο από ένα 1 εκατ. ευρώ.