LIVE SCORES

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Τα λένε Μαρινάκης, Λίνεν





Συνάντηση με τον Έβαλντ Λίνεν θα έχει την Κυριακή (20/6) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν ο Γερμανός θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού
Ο νέος ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να συναντηθεί την Κυριακή (20/6) με τον Έβαλντ Λίνεν (έφτασε το Σάββατο στην Αθήνα) και αυτή η συνάντηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά το ποιος θα είναι τελικά ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι «ανοιχτά» σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα και οι πιθανότητες να μην πιάσει δουλειά ο Γερμανός είναι πολλές.

Ο Μαρινάκης δεν κρύβει πως θέλει έναν καλύτερο προπονητή για τους «ερυθρόλευκους» και ενδέχεται στη συνάντηση που θα έχει με τον Λίνεν να του ανακοινώσει την απόφαση του.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα γίνουν άμεσα κινήσεις ώστε να «κλείσει» άλλος προπονητής (από την Ισπανία) και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πρώτος στόχος ο Γιοβάνοβιτς

Σε ότι αφορά τώρα τα μεταγραφικά, ο πρώτος «στόχος» για την ομάδα του λιμανιού παραμένει ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να ντύσει τον Σέρβο στα ερυθρόλευκα, ωστόσο υπάρχει και το προσύμφωνο που έχει υπογράψει με τη Λίβερπουλ ο διεθνής μέσος.

Εδώ όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα να «σπάσει» το προσύμφωνο και ο παίκτης να μην υπογράψει συμβόλαιο με τους «κόκκινους».
Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ιδανική για τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε απόκτηση του Γιοβάνοβιτς.

Θα πρέπει πάντως εδώ να σημειωθεί ότι οι προτάσεις από ατζέντηδες πέφτουν «βροχή» στα γραφεία της ΠΑΕ, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αλλαγή «φρουράς» στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα του Πειραιά.