LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Άνετος ο Ντρογκμπά, «στραβωμένος» ο Γιάγια!



Χαλαροί και έτοιμοι για την μεγάλη μάχη ήταν από το πρωί της Κυριακής οι παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού. Χαμόγελα, συνομιλίες, εκτός από τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος δεν αντέδρασε ούτε στους Έλληνες φιλάθλους που φώναξαν το όνομά το



Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο Ντιντιέ Ζοκορά και ο Κόλο Τουρέ ήταν ήρεμοι πριν τον μεγάλο αγώνα με τη Βραζιλία, έκαναν τον περίπατό τους και μοίραζαν χαμόγελα, αλλά και ευχές σε όλους φιλάθλους που τους μιλούσαν και τους προέτρεπαν να κερδίσουν την Βραζιλία. «Σας ευχαριστώ Έλληνες» τόνισε ο φορ της Τσέλσι στις ευχές των Ελλήνων φιλάθλων λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το «Σόκερ Σίτι».

Ωστόσο δεν ήταν όλοι οι Ιβοριανοί χαμογελαστοί, ο Γιάγια Τουρέ. Ο αμυντικός μέσος της Μπαρτσελόνα, δεν είχε όρεξη όχι για κουβέντες, μα ούτε για χαμόγελα... Μάλιστα, δεν απάντησε καθόλου στα σχόλια Ελλήνων φιλάθλων για τον Ολυμπιακό αγνοώντας τους επιδεικτικά. Την ίδια τύχη είχαν και οι φίλοι της Ακτής Ελεφαντοστού που βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο για να αποθεώσουν τους παίκτες. Δεν μίλησε και δεν πήγε να χαιρετήσει, αν και κάποιοι τον δικαιολόγησαν λέγοντας πως είναι αγχωμένος με το ματς και την μεταγραφή του!