LIVE SCORES

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

«Καίγεται» για στόπερ!




Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ήδη αρχίσει, ωστόσο όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, δεν υπάρχει κανένας έμπειρος αμυντικός. Ο Μέλμπεργκ βρίσκεται ακόμη σε άδεια, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος πριν δύο ημέρες επέστρεψε από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής λόγο Μουντιάλ.

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα λείψουν και από το παιχνίδι με την Μπέσα στην Αλβανία, και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλος στόπερ στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», κρίνεται αναγκαία η απόκτηση ενός-τουλάχιστον-ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στην συγκεκριμένη θέση.

Για το λόγο αυτό, οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης του Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μονακό. Ο 32χρονος στοπερ δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή μετακίνηση στην Ελλάδα, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Πληροφορίες ανέφεραν πως αργά χθες το βράδυ υπήρξε πρόταση του Ολυμπιακού την οποία ο παίκτης έκανε αρχικά αποδεκτή, ωστόσο το θέμα φαίνεται πως κάπου… κόλλησε.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να επανέλθουν για την υπόθεση Μοντεστό, ωστόσο αν δεν πάρουν άμεση απάντηση, τότε θα στραφούν σε άλλες λύσεις, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.