LIVE SCORES

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Πακέτο Κουμορτζί - Μανιάτης!




Λιμάνι πιάνουν, όπως όλα δείχνουν, οι Μπέναρντ Κουμορτζί και Γιάννης Μανιάτης! Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συναντήθηκαν με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για τον μέσο του Πανιωνίου, αλλά ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων», σύμφωνα με πληροφορίες του θέλει να δώσει και τον αρχηγό!



Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και από τις δύο πλευρές υπάρχει η βεβαιότητα ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί! Αλλωστε στα συν της μεταγραφής είναι ότι ο Πανιώνιος δεν «καίγεται» να πάρει μετρητά, ενώ κι ο Λίνεν τον θέλει διακαώς! Είναι δεδομένο ότι οι «κυανέρυθροι» θέλουν να τον δώσουν, ενώ δεν υπάρχει πρόταση από το εξωτερικό.

Η συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, δεν περιορίστηκε στον Κουμορτζί! Σύμφωνα με πληροφορίες o Κωνσταντίνος Τσακίρης πρότεινε να πάρει ο Ολυμπιακός πακέτο και τον Μανιάτη! Ο αρχηγός του Πανιωνίου είναι από του πιο βελτιωμένους παίκτες, σε καλή ηλικία και πάνω από όλα μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις.

Με δεδομένο ότι το ελληνικό στοιχείο δεν είναι έντονο στο λιμάνι, αλλά κι ότι ο Λίνεν ξέρει τον Μανιάτη τον έχει εμπιστευτεί και έχει συνεισφέρει στην βελτίωσή του καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πει όχι και για τους δύο παίκτες!

Πάντως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδουν ότι υπήρχαν επαφές με τον Πανιώνιο για τον παίκτη!
Απορούν για Λίνεν!

Η ανησυχία στο περιβάλλον του Λίνεν για το μέλλον του Γερμανού τεχνικού είναι έντονο. Το γεγονός ότι ο έμπειρος προπονητής ετοιμάζεται να φύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, προκαλεί εντύπωση! Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Λίνεν δέχτηκε και το βέτο για τον Ραμντάν, αλλά ακόμα αιωρείται η ανακοίνωσή του.