LIVE SCORES

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - «Μάχη αιωνίων για Γκοβού»





Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να διασταυρώσουν και πάλι τα «ξίφη» τους. Αφορμή ο Σίδνεϊ Γκοβού. Το όνομα του διεθνή Γάλλου άσου που έμεινε ελεύθερος από τη Λυών βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των δύο «αιωνίων» αντιπάλων του ελληνικού πρωταθλήματος και όπως αναφέρει και το έγκυρο «France Football» θα δώσουν «μάχη» για την απόκτηση του.


Ο Γκοβού έχει προταθεί τόσο στους «ερυθρολεύκους» όσο και στους «πράσινους» και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Πως; Λαμβάνοντας 2,5 εκατατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, ποσό που σύμφωνα με τους Γάλλους δύσκολα θα του προσφέρει ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», ο Γκοβού πάντως έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Όπως γράφει το francefootball δεν αποκλείεται να γίνει κάτοικος Πειραιά και όχι Αθήνας.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί αλλά καθαρά οικονομικοί, αποκαλύπτοντας έτσι πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλύτερη -οικονομικά- πρόταση.