LIVE SCORES

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΣΤΙΒΟΣ - Yποβιβάστηκε η Εθνική




Γνωρίζοντας απο την αρχή πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο, η εθνική ομάδα που μετείχε στη Σούπερ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού κυπέλλου Εθνών, ήθελε να κάνουν την υπέρβαση οι πτωτοκλασάτοι αθλητές της και να μείνουν στις επιδόσεις τους οι υπόλοιποι αθλητές.

Αυτό δεν έγινε στον απόλυτο βαθμό το διήμερο των αγώνων στο Μπέργκεν της Νορβηγίας και ο υποβιβασμός στην Α' κατηγορία ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Απο τα πρώτα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας, Ισπανία και Λευκορωσία που τους κυνηγούσαμε, απομακρύνθηκαν σημαντικά στη βαθμολογία και το πράγμα είχε ξεκαθαρίσει ουσιαστικά μετά τα πρώτα πέντε-έξι αγωνίσματα.

Τυπική διαδικασία ήταν η συνέχεια σε ομαδικό επίπεδο και το ενδιαφέρον ήταν μόνο σε ατομικό επίπεδο, όπου κάποιοι έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις, κάποιοι έμειναν σταθεροί στις επιδόσεις τους και άλλοι έμειναν πολύ πιο κάτω απο το αναμενόμενο.

Έτσι, την ώρα που η Ρωσία πανηγύριζε έναν ακόμη τίτλο (δεύτερη ήταν η Μ. Βρετανία και τρίτη η Γερμανία), η ελληνική ομάδα μαζί με τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, αποχαιρετούσαν για του χρόνου τη Σούπερ κατηγορία μιας και υποβιβάστηκαν. Με την υπόσχεση της ελληνικής ομάδας, ότι θα επιστρέψει σε δύο χρόνια...