LIVE SCORES

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – 1+1 ο Ιμπαγάσα που "σκάει" στις 16:00, σκέψεις για τον μουντιαλικό Ρόμενταλ





Σήμερα στις 16.00 έρχεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με με τον Ολυμπιακό! Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές και χρειάστηκε ο Ολυμπιακός να ανεβάσει την προσφορά του περίπου στο 1 έκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης έκανε πίσω στην απαίτησή του για το κλειστό διετές συμβόλαιο.

Ο Αργεντίνος χαφ θα υπογράψει εκτός απρόοπτου για 1+1 με τον δεύτερο χρόνο να ανανεώνεται αυτόματα εάν κάνει 20 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα σεζόν! Αυτό ουσιαστικά ήταν και το κλειδί για την επίτευξη της συμφωνίας, ενώ απομένει να ρυθμιστούν και τα μπόνους για το Γιουρόπα Λιγκ!

Κατά τα άλλα, στο λιμάνι επανεξετάζουν την περίπτωση του Ντένις Ρόμενταλ! Ο Δανός έκανε πολύ καλό Μουντιάλ, και φέρεται να υπάρχει κινητικότητα για την απόκτησή του. Ο παίκτης τα έσπασε με τον Αγιαξ και πιθανότατα ο νέος σταθμός της καριέρας του είναι ο Ολυμπιακός.

Σε ότι αφορά τον Μάουρο Καμορανέζι, από την ΠΑΕ διαψεύδουν πως έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη, η αλήθεια είναι όμως πως οι επαφές των δύο πλευρών με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να έχει μεσολαβήσει βρίσκονται στην τελική ευθεία.