LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Bλέπει Μελίσση και Μαϊστόροβιτς!





Ο Πανσερραϊκός ψάχνει τους παίκτες που θα τον ενισχύσουν σημαντικά στη νέα του πορεία στη Σούπερ Λίγκα και ζήτησε από τον Παναθηναϊκό δανεικό τον Χρήστο Μελίσση! Ο 26χρονος μπακ προέρχεται από τις τάξεις του Πανσερραϊκού ωστόσο η περίπτωσή του συναντά πολλές δυσκολίες.

Η κυριότερη είναι το υψηλό του συμβόλαιο, αφού ο παίκτης έχει λαμβάνειν περί τις 300.000 ευρώ και το ποσό είναι δύσκολο να καλυφθεί από τον Πανσερραϊκό. Θα γίνει συζήτηση σίγουρα για να καλυφθεί η διαφορά, ωστόσο εδώ θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη διάθεση του ίδιου του Μελίσση, ο οποίος δεν βλέπει και με ιδιαίτερα καλό μάτι την επιστροφή του στις Σέρρες.

Από εκεί και έπειτα, στον Πανσερραϊκό μελετούν την περίπτωση του Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο 29χρονος στόπερ αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι μια εφικτή περίπτωση, καθώς θέλει να μείνει στη χώρα μας και εξετάζει προτάσεις και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Στο μεταξύ και στα πλαίσια της ανανέωσης που επιχειρείται στον Πανσερραϊκό, οι Δημήτρης Κοτταράς και Νίκος Ζαπρόπουλος ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Δύσκολο του Πρζιρόφσκι

Για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Πρζιρόφσκι ενδιαφέρεται ο Πανσερραϊκός. Δημοσιεύματα από την Πολωνία αποκάλυψαν το ενδιαφέρον των Σερραίων για τον 28χρονο τερματοφύλακα της Πολόνια Βαρσοβίας, διεθνή 9 φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας. Για τον Πανσερραϊκό πάντως δεν εγκαταλείπεται και η περίπτωση του Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι, ωστόσο οι απαιτήσεις του πρώην τερματοφύλακα του Ηρακλή είναι υψηλές.

Από εκεί και πέρα, μέσα στο σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει το αν ο Πρζιρόφσκι θα έρθει στον Πανσερραϊκό με κανονική μεταγραφή ή υπό μορφή δανεισμού. Δύσκολη περίπτωση, καθώς ο τερματοφύλακας είναι διεθνής, ενώ το καλοκαίρι του 2009 είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Τότεναμ.