LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ζουέλα: «Ήξερα ότι θα τα βρούμε»





Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ζουέλα στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς, ύστερα από τη θετική απάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, θα αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Ανγκολέζο αμυντικό από την Κουμπάν και τον Σέλουκ, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του.

Οι απολαβές του 27χρονου παίκτη θα αγγίξουν τις 300.000 ευρώ για τον ένα χρόνο του δανεισμού του, ενώ η ρήτρα απόκτησής του θα κυμαίνεται σε προσιτά επίπεδα για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Ζουέλα θα μεταβεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αύριο αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μάριο Μπερέτα.

«Ηθελα πολύ να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Περιμένω την ενημέρωση από τον μάνατζέρ μου και έρχομαι στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά ο Ζουέλα στη «SportDay» και πρόσθεσε:

«Από την πρώτη ώρα που μίλησα με τον Ζήση Βρύζα ήξερα ότι θα τα βρούμε. Παίξαμε μαζί στην Ξάνθη, είναι φίλος μου και ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Χαίρομαι που θα συνεργαστούμε και πάνω απ' όλα χαίρομαι που θα παίξω στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Ξέρετε, όλοι οι αντίπαλοι φοβούνται αυτό το γήπεδο. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Ξέρω πόσο πολύ αγαπάνε την ομάδα τους και πόσο τη στηρίζουν. Ακόμα και φέτος μαθαίνω ότι τα εισιτήρια εξαντλούνται».

Στη συνέχεια, ο αμυντικός από το Ανγκόλα τόνισε: «Μακάρι να πάμε καλά φέτος και ο ΠΑΟΚ να ικανοποιηθεί από την απόδοσή μου. Μακάρι να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να με αποκτήσει του χρόνου. Εγώ, ως επαγγελματίας, είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση και πολύ περισσότερο από μία ομάδα με τέτοια ιστορία, όπως ο ΠΑΟΚ».

* Το επόμενο διήμερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νίκου Αραμπατζή. Όπως γράφει η «SportDay», ο Σερραίος δεξιός μπακ –μέσω του μάνατζέρ του βέβαια– κάνει προσπάθειες να συνεργαστεί με την Αούστρια Βιέννης και γι' αυτό ζήτησε προθεσμία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι τη Δευτέρα. Η προθεσμία έχει να κάνει και με το ενδιαφέρον της Ξάνθης, το οποίο υπάρχει και συζητιέται. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς κινούνται για τη μεταγραφή δεξιού μπακ. Ο Βρύζας φαίνεται πως έχει βρει τον έμπειρο -καθαρόαιμο δεξιό μπακ- παίκτη που θέλει ο ΠΑΟΚ και η τρίτη μεταγραφή (έπειτα από Σαλπιγγίδη – Ζουέλα) μπορεί να γίνει σχετικά γρήγορα.