LIVE SCORES

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα ο Τσακίρης





Τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκα θα διεκδικήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Με δήλωση του από το Τέλκι της Ουγγαρίας όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία των "κυανέρυθρων", ο κ. Τσακίρης ανακοίνωσε και επίσημα την πρόθεσή του αναφέροντας:

"Σήμερα έστειλα με φαξ την υποψηφιότητά μου για την προεδρία στη Σούπερ Λίγκα. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη για τις εκλογές της Δευτέρας και δεν θα την πάρω πίσω, ακόμη και αν γνωρίζω πως θα πάρω μια ψήφο όταν μετρήσουμε τα κουκιά.

Θα κατέβω σε αυτή τη διαδικασία εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου και τον Πανιώνιο".

Στα αγωνιστικά οι "κυανέρυθροι" θα δώσουν το Σάββατο(20:00, ώρα Ελλάδας) το πρώτο τους φιλικό με αντίπαλο τη Σιόφοκ, ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας στην Ουγγαρία.

Στο πρώτο τεστ ενόψει της νέας σεζόν είναι πιθανό να πάρει μέρος, ο 20χρονος Γκανέζος επιθετικός, Ράντσφορντ Οσέι ο οποίος βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η ομάδα.

Ο Οσέι αγωνιζόταν στην Τβέντε ως δανεικός από την Μακάμπι Χάιφα. Εξάλλου το βράδυ της Παρασκευής αναμενόταν στην Ουγγαρία για να ενσωματωθεί με την αποστολή ο 23χρονος Πορτογάλος φορ, Ρικάρντο Βαζ Τε.

Ακόμα ο 20χρονος αμυντικός μέσος, Ούρος Μάτιτς και ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ, Ιν Γου Έο απορρίφθηκαν από τον προπονητή του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε καθώς δεν ικανοποίησαν με όσα έδειξαν στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Τέλος ο Σίτο Ριέρα συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα τη Δευτέρα.