LIVE SCORES

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παίρνει αποζημίωση και φεύγει





Οι ατέλειωτες ώρες που έμεινε η αποστολή του ΠΑΟΚ εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ήταν μαρτυρικές για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα και για ένα λόγο παραπάνω.

Επρεπε να βρουν τρόπο για να λύσουν το τεράστιο πρόβλημα που διαπίστωσαν ότι υπάρχει στην ομάδα. Η αποχώρηση του προπονητή είναι πάντα η πιο εύκολη λύση, ήταν και στην προκειμένη περίπτωση, αλλά λόγω συνθηκών δεν ήταν εύκολη απόφαση και... υπόθεση.

Ο Μάριο Μπερέτα φεύγει σήμερα από τη Θεσσαλονίκη

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη στη 1 τα μεσάνυχτα, Ζαγοράκης και Βρύζας πήγαν στο ξενοδοχείο όπου μένει ο Ιταλός προπονητής και εκεί πάρθηκε η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Και τότε ξεκίνησαν τα δύσκολα, καθώς ο Μάριο Μπερέτα αποδείχθηκε πολύ σκληρός διαπραγματευτής. Αρχικά ζήτησε όλο το ποσό του διετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, στην πορεία έριξε τις απαιτήσεις του, αλλά για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ το πρόβλημα ήταν μεγάλο.

Το λάθος όμως έγινε, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το παραδέχθηκαν με τις αποφάσεις τους και θα το πληρώσουν, αφού επήλθε συμφωνία και ο Μπερέτα θα πάρει 250.000 ευρώ, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αποζημίωση για όλα (και τα πέντε) μέλη του τιμ του, που τον ακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, ενώ σήμερα είναι πιθανό να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση του Μπερέτα με γραπτή δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.