LIVE SCORES

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - «Προσεχώς Γκοβού τριετίας»





Μόνο οι υπογραφές και οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Σίντνεϊ Γκοβού από τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε ανάψει το «πράσινο φως» στον Δημήτρη Γόντικα προκειμένου να υλοποιήσει το θέμα της μεταγραφής του διεθνή Γάλλου άσου, καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό της αποχώρησης του Σαλπιγγίδη. «Πιθανότατα θα έρθω στη χώρα σας», αναφέρει. «Θέμα ωρών», γράφει η «L’ Equipe».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από τη Γαλλία και έχουν ως βάση τον Γάλλο ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Τιερί Μπρεγιάρ, η ελάχιστη διαφορά που υπήρχε χθες το πρωί στα χρήματα του συμβολαίου που ήθελε ο Γκοβού και έδινε ο πρωταθλητής Ελλάδας, ξεπεράστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας οπότε και το "τριφύλλι" ανέβασε την προσφορά του και έκλεισε το "deal" αποκτώντας την προφορική συγκατάθεση του 30χρονου διεθνούς ακραίου επιθετικού.

Ο Γκοβού πρόκειται να ενημερωθεί σήμερα και κατόπιν να φιξαριστεί το πότε θα έρθει στη χώρα μας προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας το οποίο θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές της τάξεως του 1.5 εκατ. ευρώ "καθαρά", δίχως να συνυπολογίζονται τα μπόνους και το πριμ υπογραφής. Το συνολικό "deal" δηλαδή ξεκινά από τα 4.5 εκατ. ευρώ και μπορεί να ξεπεράσει τα 5.5 εκατ. ευρώ!