LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ – Δοκιμάζει τον Ματσούκα





Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο 20χρονος επιθετικός Λευτέρης Ματσούκας. Ο έλληνας στράικερ, που έμεινε ελεύθερος από την δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης θα δοκιμαστεί από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Ματσούκας θα πάρει μέρος στις προπονήσεις από τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι του 2007 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Τη σεζόν 2007/08 αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Αστέρα όπου μέχρι τον Ιανουάριο του 2009 είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει διατελέσει διεθνής με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων και θα συμμετάσχει στις προπονήσεις των «κυανολεύκων» έως ότου ο Σλοβάκος τεχνικός εισηγηθεί, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Σε αναμονή ο Σαϊτιώτης

Στάση αναμονής τηρούν οι άνρθωποι του Ηρακλή στο θέμα του Γιώργου Σαϊτιώτη. Ο 29χρονος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο των «κυανολεύκων» όμως κάποιες νέες περιπτώσεις επιθετικών που εξετάζονται είναι ο λόγος που «παγώνει» το θέμα του πρώην επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σαϊτιώτης μάλιστα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα γραφεία της Μίκρας, όμως οι ιθύνοντες του Ηρακλή φαίνονται διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι «να πέσουν οι υπογραφές» όπως είχε τονίσει σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής.

Κατέθεσε προσφυγή ο Περπερίδης

Την επιλογή να διεκδικήσει μέσω της νομικής οδού τα χρήματα που του χρωστάνε επέλεξε ο Μπάμπης Περπερίδης. Ο 24χρονος αμυντικός ζητά περίπου 60.000 ευρώ που προβλέπονται από το συμβόλαιό του εκ των οποίων τα 35.000 αφορούν στα δεδουλευμένα όπως αναφέρουν οι «κυανόλευκοι». Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ο Περπερίδης είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ όμως η μη επίτευξη συμφωνίας ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή να επιλέξει τη δικαστική οδό.