LIVE SCORES

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο Μπαπτίστα λέει «ναι»!





Ο Ζούλιο Μπαπτίστα αναμένεται να είναι το νέο και μεγάλο «μπαμ» του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Ο Βραζιλιάνος φορ της Ρόμα ετοιμάζεται να πει το «ναι» στην «ερυθρόλευκη» πρόταση, καθώς τον «έψησε» ο μάνατζέρ του!

Η Corriere dello Sport γράφει σήμερα πως ο Μπαπτίστα λέει διπλό «ναι» στη γυναίκα της ζωής του, Σίλβια Κάλβο Νιστάλ, την οποία παντρεύεται απόψε στη Μαδρίτη, αλλά και στον Ολυμπιακό!

Ο θηριώδης επιθετικός της ιταλικής ομάδας είχε χθες βράδυ συνάντηση με τον Ιταλό μάνατζερ Αλεσάντρο Λούτσι ο οποίος τον «έψησε», σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, πως ο Ολυμπιακός είναι η ιδανική επιλογή για το μέλλον του.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως το «ναι» του Μπαπτίστα στην ελληνική ομάδα χαροποιεί και τη Ρόμα, που μπορεί να μην πάρει το υπέρογκο ποσό που ζητούσε, ωστόσο, θέλει να τον πουλήσει στον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει κι άλλη πρόταση.

Πάντως, οι Ιταλοί κάνουν λόγο για 6 εκατ. ευρώ που θα πάρουν οι Ρωμαίοι από τους «ερυθρόλευκους», ενώ το ρεπορτάζ έλεγε χθες πως η πρόταση ήταν για 4 εκατ.

Μετά από αυτό το ρεπορτάζ, αυτή την ώρα η μία μετά την άλλη αθλητικές ιταλικές ιστοσελίδες βγαίνουν με θέμα, «ο Μπαπτίστα στον Ολυμπιακό»!