LIVE SCORES

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ο... λάτιν «δικέφαλος» και ο Σέρα Φερέρ





Πριν ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Χοσέμι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έψαξαν αρκετά για να δουν πρωτίστως αν τους... παίρνει να μπουν στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Και ο ίδιος ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, όμως, έκανε την έρευνά του και εκτός της πρόκλησης του Τσάμπιονς Λιγκ φάνηκε να ικανοποιείται από το έντονο λάτιν στοιχείο που έχει ο ΠΑΟΚ, με Πορτογάλους, Ουρουγουανούς, Βραζιλιάνους και φυσικά πολλούς Ιταλούς.

Εάν πάρει την απόφαση να έρθει στη Θεσσαλονίκη, η προσαρμογή του θα είναι πιο εύκολη από ό,τι θα περίμενε. Χθες πάντως ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση της Μαγιόρκα, αλλά ο Μίκαελ Λάουντρουπ δεν φαίνεται να τον υπολογίζει. Ετσι κι αλλιώς, η απόφαση για γενναίες εκκαθαρίσεις και μειώσεις συμβολαίων πάρθηκε από τον Λορένθο Σέρα Φερέρ.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, εκπροσωπώντας ένα γκρουπ επιχειρηματιών στο οποίο μετέχει και η οικογένεια του τενίστα Ράφα Ναδάλ, έχει αναλάβει ουσιαστικά τν διοίκηση της Μαγιόρκα, που από οικονομικής πλευράς είναι πλέον στο «κόκκινο».

Ο Χοσέμι είναι από τους πρώτους που γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για το υψηλό του συμβόλαιο και γι' αυτό πριν από λίγο καιρό ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Μάλαγα. Γεννημένος στο Τορεμολίνος, ένα θέρετρο της όμορφης πόλης της Ανδαλουσίας, ο Χοσέμι ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ολα όμως άλλαξαν όταν ένας σεΐχης από το Κατάρ αγόρασε τη Μάλαγα και έφερε προπονητή τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.