LIVE SCORES

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Θέμα χρόνου η πώληση Σκόκο





Στην τελική του ευθεία θεωρούν στην ΑΕΚ πως έχει μπει το θέμα του Νάτσο Σκόκο (φωτό). Το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει σε φιλολογικό επίπεδο αρκετές ομάδες για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού αναμένεται να λάβει επίσημη μορφή και να προχωρήσει τη μεταγραφή.

Αλλωστε, η παρουσία του παίκτη στην Αυστρία αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και στις επαφές με τη ρωσική Ανζχί, που έχει μεταφέρει εκεί τις εξελίξεις. Χθες, πάντως, αναπτύχθηκαν φήμες που φέρουν την Τζένοα έτοιμη να προσφέρει στην ΑΕΚ 2,5 εκατ. ευρώ και τον Τόμοβιτς ως αντάλλαγμα. Πρόταση που προφανώς θα ικανοποιήσει τους «κιτρινόμαυρους», αν και επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία κίνηση.

Στασιμότητα επικρατεί ουσιαστικά και στα υπόλοιπα ζητήματα. Μολονότι αναμένονται προτάσεις για τους Μπλάνκο, Τζιμπούρ, τα πράγματα δεν έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικό επίπεδο. Το ίδιο συμβαίνει και σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις. Ο Μαϊστόροβιτς παραμένει δίχως κάποια σοβαρή πρόταση που θα τον πείσει να αποχωρήσει, ενώ σε αναμονή βρίσκονται και οι Γκερέιρο, Ιορντάκε, Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος και Γιαχάγια.