LIVE SCORES

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Πρώτη με απουσίες





Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο. Φυσικά οι απουσίες των διεθνών ξεχώρισαν, ενώ στο πρώτο κάλεσμα το παρών έδωσαν και αρκετοί δανεικοί παίκτες της περασμένης σεζόν, συν τον Νασίφ Μόρις, που βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας μετά τους δανεισμούς του σε Ουέλβα και Σανταντέρ.

Παρόντες ήταν οι: Μπιάρσμιρ, Γκάμπριελ, Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Λέτο, Ρουκάβινα, Καρνέζης, Μαρίνος, Μαχλελής, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Λεοντίου, Μάντζιος, Μελίσσης, Μπουτζίκος, και Μόρις. Επιπλέον, στη προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team: Λάντο Φούσου, Ραντοβάνοβιτς, Σταμπολζίεφ, Καπίνος, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος και Φέτσης.

Με άδεια απουσίαζαν οι Κλέϊτον, Σαριέγκι και Σιμάο, ενώ φυσικά έλειψαν και οι διεθνείς Σισέ, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, που έχουν άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Αρχικά οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και πραγματοποίησαν εναλλάξ μια σειρά από τεστ αερόβιας ικανότητας. Στη συνέχεια έκαναν ζέσταμα όλοι μαζί, και αργότερα εκτέλεσαν ασκήσεις με μπάλα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ελεύθερο δίτερμα.

Αύριο, Σάββατο 3/7 και ώρα 08:30, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο περσινό ρόστερ της ομάδας θα περάσουν εργομετρικά τεστ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του «τριφυλλιού» θα περάσουν εργομετρικά το πρωί της επόμενης ημέρας (4/7).