LIVE SCORES

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΑΡΗΣ - Κάρλος Τόχα και επίσημα





Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης, ο Χουάν Κάρλος Τόχα, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση των Θεσσαλονικέων. Ο διεθνής Κολομβιανός αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Juan Carlos Toja Vega με ελεύθερη μεταγραφή από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Μετά τις διαπραγματεύσεις με τον ρουμανικό σύλλογο, ο Άρης αγόρασε τον ποδοσφαιριστή με τον Τόχα να φορά την φανέλα του Άρη για τα τρία επόμενα χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 24-05-1985 στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Έχει ύψος 1.85 και είναι 81 κιλά. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αλλά και αριστερός χαφ. Είναι 3 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Κολομβίας. Ο Τόχα ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από την Clube Santa Fe (Colombia) όπου σε 25 αγώνες είχε 3 γκολ. Το 2005 έπαιξε3 σε 8 αγώνες και σκόραρε μία φορά με την φανέλα της River Plate (Argentina).

Πέρασε για ένα εξάμηνο από την Clube Santa Fe (Colombia) για να συνεχίσει στην FC Dallas (USA) όπου σε 45 αγώνες είχε 8 γκολ. Τα τελευταία 2 χρόνια με την φανέλα της Steaua Bucuresti (Romania) είχε 64 συμμετοχές και 4 γκολ».

Από την πλευρά του, ο πρώην άσος της Στεάουα Βουκουρεστίου, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κίτρινων» και εμφανίστηκε χαρούμενος για την μεταγραφή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Ξέρω ότι έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα χρώματά της. Έχω ακούσει για τους φιλάθλους της ομάδας, το πάθος τους και την αγάπη για την ομάδα κι αυτό ταιριάζει και με την δική μου ιδιοσυγκρασία. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη».