LIVE SCORES

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ - Η αυριανή μέρα ίσως είναι μεγάλη…





Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με απολογισμό όχι και τόσο ικανοποιητικό. Διαφορετικά ήταν τα σχέδια που περίμεναν οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν ξεκινούσε πριν από τρεις εβδομάδες η προετοιμασία και διαφορετικά είναι τώρα τα αποτελέσματα.

Στο τριήμερο της παραμονής του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Γερμανία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είδε ιδίοις όμμασιν το πώς έγινε η προετοιμασία, αλλά και το τι προβλήματα αντιμετωπίστηκαν. Το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε μία άσχημη εικόνα από αυτή που περίμεναν όλοι, το γεγονός ότι μία εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με τον Άγιαξ, δεν έχει βρεθεί η αγωνιστική ταυτότητα, έχει σαν αποτέλεσμα, οι αποφάσεις που θα παρθούν στα επόμενα εικοσιτετράωρα να είναι μεγάλες.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης για αρκετές ώρες, μετά το παιχνίδι με την Νυρεμβέργη και μέχρι τα ξημερώματα, είχε συζητήσεις με τον Ιταλό προπονητή, παρουσία του Ζήση Βρύζα και Κώστα Ιωσηφίδη, αλλά και με ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο έγινε και στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης μια και η ομάδα, λόγω προβλήματος του αεροσκάφους, αναγκάστηκε να παραμείνει περισσότερο από οκτώ ώρες, αφού αναμένεται να ξημερώματα της πέμπτης.

Η αυριανή μέρα είναι σημαντική, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αναμένεται να εξωτερικεύσει τις αποφάσεις του, αφού θέλει να ταρακουνήσει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η αυριανή μέρα, είναι μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες, όχι όμως και για τους διοικούντες. Ο προβληματισμός του κόσμου, αντικατοπτρίζεται από την μικρή προσέλευση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και από τις γύρω φωνές που ακούγονται για την άσχημη εικόνα που παρουσίασε στα φιλικά.

Η αυριανή μέρα ίσως είναι μεγάλη για πολλούς…