LIVE SCORES

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΡΗΣ - Κάλβο: «Εγινε καλή δουλειά»





Ικανοποιημένοι από την σκληρή δουλειά που έγινε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ήταν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Μετά από απουσία δεκαπέντε ημερών η αποστολή των «κίτρινων» επέστρεψε στη βάση της με τον Τόνι Κάλβο να δηλώνει κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία:

«Στην Αυστρία πραγματοποιήθηκε μία πολύ δυνατή προετοιμασία, σωστά δουλεμένη από το τεχνικό επιτελείο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για τη δουλειά που έγινε το διάστημα αυτό.

Πιστεύω, πάντως, πως είναι αρκετά νωρίς για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα. Το ρόστερ της ομάδας δεν είναι ακόμα πλήρες, βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων όσον αφορά τους παίκτες της ομάδας που έλειπαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ επίκεινται και μεταγραφές.

Μόλις συμπληρωθεί το δυναμικό και είναι απόλυτα έτοιμο, τότε θα δούμε και μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα. Ο Άρης πρέπει να έχει πάντα υψηλούς στόχους, όμως αυτοί εξαρτώνται και από την ποιότητα που διαθέτει κάθε φορά το ρόστερ του συλλόγου».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μιλώντας για τα στοιχεία που δούλεψαν στις προπονήσεις τόνισε: «Έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο όσον αφορά τη φυσική μας κατάσταση, καθώς αυτό είναι που δουλεύαμε καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, έτσι ώστε στα επίσημα παιχνίδια να δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο. Εκεί θα φανεί όλη η δουλειά που έχουμε κάνει αυτό το χρονικό διάστημα».

Καταλήγοντας ο Κάλβο σχολίασε την προσωπική του απόδοση στα δύο φιλικά παιχνίδι που συμμετείχε: «Στον πρώτο φιλικό αγώνα στον οποίο έδωσα το παρόν κατά τη διάρκεια αυτής της προετοιμασίας, ένιωσα πολύ καλά, ίσως και καλύτερα απ' ό,τι περίμενα, ενώ αντίθετα στο δεύτερο παιχνίδι μού βγήκε όλη η κούραση από τις επίπονες προπονήσεις, κάτι που θεωρώ φυσιολογικό. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, θα δείξω την πραγματική μου εικόνα στον αγωνιστικό χώρο».