LIVE SCORES

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ενδιαφέρον για Ροναλντίνιο!!! Επιμένουν οι Ιταλοί για Καμορανέζι





«Παίζει» θέμα με Ροναλντίνιο στον Ολυμπιακό; Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» ναι. Όπως αναφέρεται, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μίλαν και τρεις ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και οι «ερυθρόλευκοι».

Η Μίλαν θέλει να αποκτήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απ' την Μπαρτσελόνα και γι' αυτό προσπαθεί να «απαλλαχθεί» από παίκτες με «βαριά» συμβόλαιο. Ένας από αυτούς είναι και ο Ροναλντίνιο, που φέρεται να έχει ανοικτές τις επιλογές της Μάντσεστερ Σίτι, των Λος Άντζελες Γκάλαξι και του Ολυμπιακού!!!

«Η ελληνική ομάδα, όπως τα τελευταία χρόνια, κοιτά παίκτες επιπέδου Champions League», αναφέρει ένα από τα ρεπορτάζ και προσθέτει: «Ο «Ρόνι» έχει πρόταση από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, αλλά η Αθήνα και η... Μύκονος είναι πάντα στην καρδιά του».

Εν τω μεταξύ, οι Ιταλοί συνεχίζουν τα δημοσιεύματα που αφορούν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μαουρο Καμορανέζι. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Leggo», οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην διοίκηση των «μπιανκονέρι» για τον διεθνή Ιταλό άσο.

Παράλληλα, αναφέρει πως η Γιουβέντους έχει πάρει παίκτες για τα δεξιά, άρα δεν υπάρχει θέση για τον Καμορανέζι, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίτζι Ντελ Νέρι.

*** Σύμφωνα με την «As» ο Γκούτι περιμένει έγγραφη πρόταση του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες.