LIVE SCORES

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ – Ο Μόρας μένει Μπολόνια και περιμένει…





«Μένω στην Μπολόνια για έναν ακόμα χρόνο», υποστήριξε σε ιταλικό μέσο ο Βαγγέλης Μόρας το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2011. Ο διεθνής στόπερ όμως ευελπιστεί να γίνει η κρούση της ΑΕΚ στους Ιταλούς, αν και τα χρήματα που χρειάζονται για το deal είναι «τσουχτερά» για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δυσκολεύονται να «κλείσουν» τον πρώτο μεταγραφικό στόχο τους, τον Σενεγαλέζο Ντιοπ.

Το θέμα πάντως παραμένει ανοικτό αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένο με την περίπτωση Μαϊστόροβιτς και την πώληση του Σκόκο. Εάν εντέλει βρεθεί η φόρμουλα για την απαλλαγή συμβόλαιου του Σουηδού και έρθει η… χρυσή πρόταση για τον Αργεντίνο, η ΑΕΚ λογικά θα κάνει κίνηση.

Η Μπολόνια εξακολουθεί να έχει τον παίκτη στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές καθώς δύσκολα θα δεχθεί την πιθανή επέκταση συμβολαίου που θα του γίνει, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ακόμα όμως κι αν δεν προχωρήσει τη δεδομένη στιγμή η υπόθεση, τον Γενάρη σίγουρα θα παίξει ξανά δυνατά –εάν δεν προκύψει κάποια δραματική εξέλιξη τον επόμενο μήνα- μια και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Βλέπετε εάν τώρα τα χρήματα που ζητά η Μπολόνια για να τον δώσει ανέρχονται στα 900.000 ευρώ, τον χειμώνα το ποσό αυτό άνετα πέφτει στα 300.000 ευρώ, ενώ πάντα υπάρχει και η (μακρινή) προοπτική του ερχόμενου καλοκαιριού ως ελεύθερος πια.

Κατά τα άλλα, στην Μπολόνια επικρατεί νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η οικογένεια Μεναρίνι αφού πρώτα εξόφλησε τις εκκρεμότητες της (μισθούς κτλ) και εξασφάλισε την άδεια για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, πούλησε τις μετοχές της στον Σέρτζιο Πορτσέντα.