LIVE SCORES

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ – Ικανοποίησε με Κατάνια, οι Ιταλοί διέκοψαν (!) τον αγώνα





Σε ένα φιλικό το οποίο δεν τελειώσε ποτέ ο Ηρακλής παρότι ήταν ιδιαίτερα δραστήριος ηττήθηκε απο την Κατάνια με ένα 1-0 και συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ιταλία. Το παιχνίδι έληξε 20 λεπτά πριν το ενενηντάλεπτο και αυτό γιατί υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για ακυρωθέν γκολ της Κατάνια.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο ξεκίνησε την αναμέτρηση με ένα σύστσημα 4-1-4-1 με τους Κρέιτσι και Αλεντσέου στα άκρα της άμυνας (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) και τον Κατσαμπή με τον Κάτσικα στο κέντρο της οποισθοφυαλκής. Λίγο μπροστά απο την αμυντική γραμμή ο Καρλίνιος και η τετράδα παικτών στο κέντρο αποτελούταν απο τους Πιτσόκο, Γκαρσία, Ραντούικο και Ζοτ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Βίκτορας Γιάκομπ.

Στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκαν αρκετοί φίλοις της ομάδα που ταξίδεψαν απο την Θεσσαλονίκη. Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά απο λάθος συνενόηση του Κάτσικα με τον Μπαντή. Στην συνέχεια ισσορόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να ανυσηχήσουν τον πορτιέρο της Κατάνιο. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Αλεντσέβου αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο έπειτα απο σύγρουση με τον Πέσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν ακόμα καλύτερος. Έφτασε κοντά στο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε μέχρι το 70ο λεπτό όταν και ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι. Ανλυτικά οι ενδεκάδες:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (46' Καρπάτσο), Κρέιτσι, Κατσαμπής (46' Σαρακατσάνος), Κατσικάς, Αλετσένβου (38' λ.τ. Κανακούδης), Καρλίνιος, Ζοτ (64' Βουτσιάς), Ραντούικο (64' Κουάντρι), Γκαρσία (46' Παπαστεριανός), Πιτσόκος, Γιάκομπ.
ΚΑΤΑΝΙΑ: Καμπανιόλο, Ποτένσα, Τερλίτσι, Σιλβέστρε, Καπουάνο, Ντελβέκιο, Μπιατζιάντι, Πέσε, Μασκάρα, Ρικιούτι, Λόπες.