LIVE SCORES

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Μαίνεται η...μάχη





Αμετακίνητοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της Πόρτσμουθ αναφορικά με το θέμα του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ζητώντας χρήματα προκειμένου να αφήσουν τον παίκτη να πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ. Φήμες για Λεντέσμα που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

άνουν την αισιοδοξία τους στην Ενωση

Τόσο χθες (06/07) όσο και προχθές (05/07) ο Ντιόπ και οι εκπρόσωποί του είχαν επαφές με τον εκτελεστικό διευθυντή της Πόρτσμουθ Αντριου Ανδρονίκου, προσπαθώντας να βρουν μια λύση για την αποχώρηση του παίκτη από τους Αγγλους, τη στιγμή που και το κλαμπ δεν αντέχει το υψηλό συμβόλαιό του μετά τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ. Η πλευρά του «Θηρίου» άσκησε και ασκεί ασφυκτικές πιέσεις προκειμένου να καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του παίκτη, ο οποίος έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Ενωση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ομως η Πόρτσμουθ παραμένει ανένδοτη ότι δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι απαιτήσεις της έχουν πέσει πλέον στα 500.000 ευρώ (από το 1 εκατ. ευρώ τιμή… εκκίνησης), ωστόσο η ΑΕΚ δεν έχει τη διάθεση να προσφέρει αυτά τα χρήματα.

Για τον λόγο αυτό οι ατζέντηδες του Σενεγαλέζου διεθνούς άσου φέρονται να έχουν δεσμευτεί ότι οι πιέσεις των ίδιων και του ποδοσφαιριστή προς την Πόρτσμουθ θα συνεχιστούν και θα ενταθούν τις αμέσως επόμενες μέρες, ελπίζοντας ότι τελικά θα καταφέρουν να βρουν μια φόρμουλα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αν όχι μέσω της εξασφάλισης της ελευθέρας του παίκτη, έστω με την ΑΕΚ να καταβάλει ένα μικρό ποσό (200.000 ευρώ) στους Αγγλους.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν για λίγες μέρες ακόμα την προσπάθειά τους για την ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης μεταγραφής. Ωστόσο, η βεβαιότητα των τελευταίων ημερών δεν υπάρχει πλέον και για τον λόγο αυτό έχουν αρχίσει να κοιτούν και τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν. Οπως έχει αποκαλύψει η «Εξέδρα», το όνομα που βρίσκεται στην αμέσως επόμενη θέση της λίστας της ΑΕΚ για τη θέση του αμυντικού χαφ είναι αυτό του Βέρο Σάλατιτς της Γκρασχόπερ, με τον οποίο οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν φροντίσει να κρατήσουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας όλο το τελευταίο διάστημα.